Black Ops 3

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
Call of Duty повторно се враќа оваа година со третиот дел на Black Ops, со трејлер кој треба да искочи на 26 април. За почеток еве го тизеров

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Ако продолжат со future приказни, нек си'бат мајката.
БО 2, како и најновава не дочекале да ги „свртам“.

p.s. Среди малце темава :)

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
Ако продолжат со future приказни, нек си'бат мајката.
БО 2, како и најновава не дочекале да ги „свртам“.

p.s. Среди малце темава :)
Black Ops 2 има страшно добра приказна, имаш и одлуки да донесуваш кои влијаат на крајниот исход, една од подобрите во FPS жанрот до сега, комплетна. Би го рекол ова и за Advanced Warfare, според тоа што го имам видено на јутјуб, ама сепак ја немам играно.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Ова е трејлерот за трејлерот или тизерот за тизерот?

FPS жанрот умре, благодарение на игрите како Modern warfare или Battlefield.
Не се чувствувам како да играм игра, туку како играта да ме игра мене.
Тоа не е ФПС

Член од
16 септември 2013
Мислења
687
Поени од реакции
514
Ми фали старата Call of duty, многу подобра од новиве.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Еве го и официјалниот опис, ме мрзи да преведувам:

Call of Duty®: Black Ops 3 is the first title for next-gen hardware in the critically acclaimed Black Ops series. Developed by Treyarch, the award-winning creator of the two most-played games in Call of Duty® history. Call of Duty: Black Ops 3 deploys players into a dark, twisted future where a new breed of Black Ops soldiers emerges and the lines are blurred between our own humanity and the technology we created to stay ahead, in a world where cutting-edge military robotics define warfare. With three unique game modes: Campaign, Multiplayer, and Zombies, providing fans with the deepest and most ambitious Call of Duty ever.

Штета шо не е World at War II. Не дека имам нешто против future приказните, ама веќе три години со ред истото го продаваат. BLOPS II добра беше, а и Аdvanced Warfare ме изненади, па ај можи и ова арно да заврши.

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
11174974_1076109012416375_2786283108049488503_n.png

Кудос до Трејарк доколку извадат бета на Блек Опс 3 пред официјално излегување. Доколку памтам добро, последна Call of Duty игра со бета беше World at War од 2008 година.

Kajgana Shop

На врв Bottom