Black Ops 3

• Креатор на темата Креатор на темата Hulse
  • Време на започнување Време на започнување

minimum system requirements

Operating System: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 470 @ 1GB / Radeon HD 6970 @ 1GB
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Sound Card: DirectX Compatible

Call of Duty, The Terminator!

Џабе е визуелно добра, кога забегаа од серијалот општо.
Со приказни во денешно време, можеа да се оправдаат некако, ама со иднина, гомна да јадат.

Глупости ми е од ова што гледам. Лета, од раката топ му излегува, роботи ми шетаат итн итн.
AW пиратска не ја играв, не па пари да давам. Оваа иста горенаведена ствар.

Златна игра заебаја со приказна од иднина. Срање како и претходната (n)

Аман бе, само јас ли сум заинтересиран за играва бе? :(

Инаку според тоа што го кажа Ламија, Black Ops 3 како и својот претходник ќе има кампања со различни исходи, и секако ќе ја задржи "темната" атмосфера, која ја дистанцира од другите пуцачници.

Играва е исто срање како и другите претходници, буквално се исто, значи, ниту со леќите не можам разлика да приметам во ниеден сегмент - хејтер

Има некои минимални шанси да ја пробам, чисто ради името. Приказната и сите овие future shit у играва ми ја прават одбивна.

Зошто, ffs, мораше да ставаат роботи и слично? Има необработени материјали од WW 2, необработени материјали од Виетнам, можеа Заливска војна, па можеа да останат и со нешто сегашно, па ги имаат ИСИС и компанија преку .!. веќе, они запнале у иднина да одат.
Си го изгуби малце идентитетот играта кога дојде во сегашноста(што не беше нешто лошо), но со иднинива, целиот идентитет си го изгуби.

Зoштo спoред тебе Black Ops 2 и Advanced Warfare се лoши игри?

pisa clenot pogore, cod nikogas ne bila sci-fi igra no ja napravija, rado bi igral uste 1000 igri za vtora svetska vojna, vietnam, pa i modern warfare otkolku ova sranje, i ne zboram na prazno sum gi probal site do ghosts i tuka im staviv kraj, na cod 2, 4, waw, mw2 dodeka bev sredno imav utepano nekolku iljadi saati, e toa se igri ne ova

Има некои минимални шанси да ја пробам, чисто ради името. Приказната и сите овие future shit у играва ми ја прават одбивна.

Зошто, ffs, мораше да ставаат роботи и слично? Има необработени материјали од WW 2, необработени материјали од Виетнам, можеа Заливска војна, па можеа да останат и со нешто сегашно, па ги имаат ИСИС и компанија преку .!. веќе, они запнале у иднина да одат.
Си го изгуби малце идентитетот играта кога дојде во сегашноста(што не беше нешто лошо), но со иднинива, целиот идентитет си го изгуби.
Сигурен сум декa вo иднинa, прикaзните ќе бидaт бaзирaни нa еднa oд тие вoјни и судири, имa време зa тoa. Пaтем Black Ops 2 oстaнa сo незaвршен крaј, a oвaa гoдинa Treyarch е нa ред зa нoвa CoD, пa зaтoa се oдлучијa дa гo прoдoлoжaт Black Ops серијaлoт сo нoв нaслoв oвaa гoдинa. Инaку мнoгу пуцaчници кaкo Battlefield, гo имaaт сменетo времетo a сo тoa и имиџoт, пa не гледaм мнoгу луѓе дa се незaдoвoлни oд тoa.

Сигурен сум декa вo иднинa, прикaзните ќе бидaт бaзирaни нa еднa oд тие вoјни и судири, имa време зa тoa. Пaтем Black Ops 2 oстaнa сo незaвршен крaј, a oвaa гoдинa Treyarch е нa ред зa нoвa CoD, пa зaтoa се oдлучијa дa гo прoдoлoжaт Black Ops серијaлoт сo нoв нaслoв oвaa гoдинa. Инaку мнoгу пуцaчници кaкo Battlefield, гo имaaт сменетo времетo a сo тoa и имиџoт, пa не гледaм мнoгу луѓе дa се незaдoвoлни oд тoa.

Знам дека BO2 не заврши, иако не ја довршив до крај. Ми се свиѓаше делот кога се после БО1, но кога отидоа у 2025 или која и да беше, тука играта ми стана :гомце:. Што и фалеше целото дејство у Бо2 да биде у Афганистан и околината, односно да остане нормално продолжение на БО1, па БО3 да си продолжи, како што ќе ис продолжи, но во НОРМАЛНО време. Секоја играта што не е довршена, заслужува и мило ми е што ќе ја завршуваат.
Од поновиве CoD, само Ghosts делува на понормална, иако и таа е условно во иднината сместена, но најбитното е што не Sci-Fi :гомце:.

BO2 беше првата CoD што не ја довршив, CoD AW беше втората, а најверојатно BO3 ќе биде третата.

Но поради ретардиранине американчиња, мамини и татини синчиња кои се палат на вакви ствари, CoD најверојатно ќе остане :гомце: што постана последниве години. Се надевам само дека нема Ghosts, која сигурно ќе има продолжение, нема да стане со сличен тек како и BO 2 и 3, или AW.

Дечки излезе од [RELOADED] Call of Duty: Black Ops III на замунда. :)
Слабо сидери... т.е. само што искочила на торент, ништо невообичаено. Ај, ќе се симне за некој ден. :D

Последно уредено:
Ми се симна. :D Ја пуштив, ми закочуваше во Мени, симнав крак Hotfix-Reloaded и сега функционира океј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom