Black Ops 3

• Креатор на темата Креатор на темата Hulse
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја симнав уште одма, да ја пробам, дека е CoD. Играта се закопа у мени неколку пати, па и у игра, како Титаник у лед. :D
Сеа со фиксот ќе ја пробам.

Останувам на тоа за се од претходно напишаното за приказната и sci-fi :гомце: што ги има играва и ја прави да не биде уствари CoD.

p.s. Фиксов прави како да се игра сосема нова игра, ма да поради процесорот, јас си имам некои закочувања и понатаму, кои се далеку од оние пред фиксот.

Последно уредено:
Ја сум си поише за батлфилд начин на ФПС. Пушка, пиштол, некој гаџет и тоа е тоа. А не трчање по ѕидови, рипаш од 20 метри ништо не ти е итн итн, да не ви откривам повеќе детали од можностите. :D

Уште ја неам доиграно (а порано КоД ја играв у еден здив). Тој што го има праено сценариото, на тешки дроги бил. Сериозно...

Играва кога би се споредила со претходните BO, само името би им било заедничко. Играва е сместена 40 години после BO2 и ја нарекуваат продолжение? Кое и какво е тоа продолжение бе?

Продолжение може да се нарече MW2 и МW3 на MW и MW2 респективно, евентуално BO на WAW, па и BO2 BO. Ама ова ако е продолжение, после скоро 30 и пи:ку матер години, не знам што да кажам.

p.s. Фиксов прави како да се игра сосема нова игра, ма да поради процесорот, јас си имам некои закочувања и понатаму, кои се далеку од оние пред фиксот.

Јас ја избришав играта. Се напнав бидејќи баш имам i5, незнаев дека има hotfix за истиот. Не се играше воопшто. Се напнав.. ајде сеа од поново да пробаме :D

Јас ја избришав играта. Се напнав бидејќи баш имам i5, незнаев дека има hotfix за истиот. Не се играше воопшто. Се напнав.. ајде сеа од поново да пробаме :D

Јас ја избришав зашо само името и е поврзано со играта како франчиза, а не и приказната, во која се тепаш со "Skynet" :D .

Јас ја избришав зашо само името и е поврзано со играта како франчиза, а не и приказната, во која се тепаш со "Skynet" :D .
Не знам до кај ја играше, ама тој делот со Бастоњ беше врвот! Ја ќе ја доиграм, кога сум симињал 50гб бар да ја изиграм сеа...порано КоД 1, експанзијата, 2ката, MW си ги вртев по 3-4 пати. Оваа нема шанси да ја вртам втор пат.

А стварно, има некаква поврзаност со BO двете игри?

Толку и од мене. Ставив hotfix-от, поиграв.. прелоша ми е играва. После толку години играње Call of Duty од самите почетоци, зборам за CoD кецот некаде 2004/05, па до сега.. ова ќе е првата која ќе ја избришам и нема да ја доиграм.

Нека се убијат што направија од играва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom