Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ако заприметив на втората епизода пишеше дека е 41.

Ми се чинит дека футнаја една епизода од првата сезона.
Не може да утнат една епизода зошто секој ден има по две епизоди, значи парен број. Денес беа 41 и 42 епизода. Не забележав вечерва во шпицата дали беа баш 41 и 42, но знам дека првата бројка беше 4.
Ако утнале една епизода вчерва би требало да бидат 40 и 41 или 42 и 43 епизода.

Што филмови има вечер и утревечер?
Програмата на сајтот не ја ажурираат и затоа никој не е информиран што оди на Телма. После се чудиме зошто е најслабо гледана телевизија.

САБОТА
13.15 Пчелин филм (Bee Movie)
20.00 Испрати понатаму
23.00 Фати ме ако можеш (Catch me if you can)

НЕДЕЛА
12.50 Елф
15.45 Пепелашка
20.00 Љубовта нема правила
23.00 Невозможна мисија 3
01.00 Бетмен и Робин

Понеделник
16.00 Скуби Ду

Ова стои во програмата на Бум.

Вчера го имаше во 20 часот Message in a bottle, а никаде ни го пишува ниту го најавија. И во понеделник во 20 има некој филм, ама кој ќе ти каже кој.

:busi:

Вчера го имаше во 20 часот Message in a bottle, а никаде ни го пишува ниту го најавија. И во понеделник во 20 има некој филм, ама кој ќе ти каже кој.

:busi:
Слободно очекувај филм во понеделник во 8. Според програмава има Топ тема тој термин, а од 21.30 Напукнат (серија)

Слободно очекувај филм во понеделник во 8. Според програмава има Топ тема тој термин, а од 21.30 Напукнат (серија)

Да, на неработен ден, Велигден, ќе имало Топ Тема, сигурно. Очекувај ја, исто како што вчера ја "имаше".

До пред 2 месеца идеа доста најави на Телма за тоа кои филмови ќе ги прикажуваат.

Сега ретко кога начекувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom