Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Пишав пошто идеа реклами кога свртев а програмава ми вика френдс па да не сум утнал...најс (y)

Инаку Чарли и фабриката за чоколади со Џони Деп во Сабота во 12:15 (ор самтинг лајк дет)
Телма е изгледа единствена која го запазува и часот на емитување филмови. Секако дека во 12 и 15 ќе го пуштиш Чарли и фабриката за чоколади за деца да гледаат, нема да им пуштиш рандом турска серија во која крвна одмазда е нешто најнормално и притоа ќе пишеш дека е програма наменета за целата публика.

И CSI давале овие бе, браво браво. :D

Чарли и фабриката за чоколади неколку пати се прикажа на МРТ 1, исто и на А1 мислам дека се даваше.

Чарли и фабриката за чоколади неколку пати се прикажа на МРТ 1, исто и на А1 мислам дека се даваше.

секоја година на 2ри јануари иде на мрт :Д

Реприза од Пријатели имат ?

• Ми се допаѓа
Reactions: CIL
Реприза од Пријатели имат ?
Еве снимано од телма и прикачено за гледање дирекно на сајт
soprevod.com/browse-friends-videos-1-date.html

Снимката е крш ама тоа е затоа што се снимани co vlc од стримот на web.maxtv.mk

Еве снимано од телма и прикачено за гледање дирекно на сајт
soprevod.com/browse-friends-videos-1-date.html

Снимката е крш ама тоа е затоа што се снимани co vlc од стримот на web.maxtv.mk

@MARCELLO другар ја претера .. насекаде те има и ми се правиш дека се знаеш .. како прво снимката не е снимана со VLC програмата и не од стримот на WebMax.... и како второ ако имаш поквалитетна снимка снимена со компјутер поставија а не да ми велиш дека е крш... позз

@MARCELLO другар ја претера .. насекаде те има и ми се правиш дека се знаеш .. како прво снимката не е снимана со VLC програмата и не од стримот на WebMax.... и како второ ако имаш поквалитетна снимка снимена со компјутер поставија а не да ми велиш дека е крш... позз
Не се нервирај :D Мислев крш е сликата затоа што не се споредува со оние подобри снимки од торент сајтовите.

Без разлика како е снимано сепак се гледа снимката не е толку добра, но со оглед на тоа што нема стримови на нашите канали во HD или подобар квалитет ова е единствена опција. Подобра снимка ќе чекаме здравје во некоја далечна иднина можда и никад .

Ако ти си го снимал и си го поставил на интернет секоја чест :bravobe:. Конечно на некој му текнало да снима серии што се прикажуваат на нашиве телевизии и да ги гледаме со превод на македонски.

Последно уредено:
Денес ги давале Charlie and the Chocolate Factory и Catch Me If You Can

За утре

12:00 Dumb and dumber
15:45 Rush Hour 2
20:00 Mission Impossible

Бараат и водители за разно разни емисии, квизови и др. Пред некој ден видов реклама за тоа.

Шо е бе со преводот на Пријатели?! Преги гледам и вика „саде тоа го правиме“ :D или „Господе златен“ :pos:

На веб страната редовно да си ја ажурираат програмската шема :pipi:

Шо е бе со преводот на Пријатели?! Преги гледам и вика „саде тоа го правиме“ :D или „Господе златен“ :pos:
На Пријатели користат многу сленг, сигурно заради тоа.:toe:

На Пријатели користат многу сленг, сигурно заради тоа.:toe:
Абе се' ок, ама кој нормален кај нас зборува така :D, некако потфрлаат со преводите, нека се огледаат на МТВ која има малце посаглам прведувачи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom