- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.152
- Поени од реакции
- 8.946
Не знам што да кажам, многу ми беше досаден. Јас го преферирам овојНајоригинална приказна во последниве годиниИ најдобра секс сцена шо сум ја видел во последно.
Филмот е совршен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам што да кажам, многу ми беше досаден. Јас го преферирам овојНајоригинална приказна во последниве годиниИ најдобра секс сцена шо сум ја видел во последно.
Филмот е совршен.
Само за Џени ќе жртвувам 2 саати ако требаHer. <3
Photography na nivou..
Samo Dzeni vredi vo filmot so glumata.. me nerviraat filmovi koi baraat da osekam nesfo tuka nesto tamu.. fan sum na bavni drami no ovoj mi bese mlak. Da ne bese Aniston apla hallmark film.
Линч, Тар, Ное, Гилиам и Корин, овие највеќе впечаток ми имаат остаено стриктно по стил на снимањеДај бе кажете кои режисери ви се препознатливи по стилот на снимањеЕве го гледам и последниот филм од братов кој го сними Амели, Micmacs, и онака се присетив дека си негува братов ептен свој посебен стил преку игра со боите. Wes Anderson е тука некаде.
Ви оставил некој режисер впечаток околу оваа работа?
Да си попрајме муабет мислам![]()
Да не го мешаме само кинематографскиот приказ со стил на снимање, боите и атмосферата се дел од кинематографијата, снимањето е до некаде посебен елемент.Исто и Andrey Zvyagintsev Русинов, има скоро секогаш некоја замастена, депре боја во филмовите. Од The Return па до последниов Левијатан.
Бергман да не го заборавиме![]()
Точно е оваа да, ама @Erich Zann мислам дека сакаше да вртиме дискусија конкретно за снимањето и кои режисери оставаат впечаток од тој агол. А тоа у превод е движењето на камерата низ филмот, режисери кои минимално користат катови, shaky камера, невообичаени зумирања, преку кои движења создаваат атмосфера.Tim Burton и Quentin Tarantino исто имаат свој трејдмарк. Првиот чудни ликови, сетинг и приказни а вториот многу крвави сцени и долги монолози.
Да, сеа е појасно, за нестандардно снимање мислите.Точно е оваа да, ама @Erich Zann мислам дека сакаше да вртиме дискусија конкретно за снимањето и кои режисери оставаат впечаток од тој агол. А тоа у превод е движењето на камерата низ филмот, режисери кои минимално користат катови, shaky камера, невообичаени зумирања, преку кои движења создаваат атмосфера.
Касаветес тука е глумец режиран од ПоланскиCassavetes
место Полански, Касаветес сум пишалКасаветес тука е глумец режиран од Полански
еве од него