Јас очекував да биде онака, „наивно“ филмче. Испадна добра драма, вознемирувачки некои сцени. Да, тоа главниот лик со ушите кратери боцка во вниманиетоСолиден филм е овој La Cara Oculta и го препорачувам, ама главниот лик има многу албанска фаца, цел филм тоа ми го одземаше вниманието...
Her. <3Абе слабо периодов постови во темава, станата е сувопарна ко турско шеќерпаре.
А баш деновиве најмногу филмови изгледав за 2015 засега пошо се ослободив од обврски.
Некои по прв пат, некои по втор. Листата во Moviespotting само ја ажурирам во последниот пост, затоа не сум пишал ново. Еве ја овде:
http://forum.kajgana.com/threads/moviespotting-2015.76193/page-11#post-7139061
Samo Dzeni vredi vo filmot so glumata.. me nerviraat filmovi koi baraat da osekam nesfo tuka nesto tamu.. fan sum na bavni drami no ovoj mi bese mlak. Da ne bese Aniston apla hallmark film.Што е со Cake, толку е слаб? Пред оскарите Џени ми се бунеше не ја зеле у предвид за главна женска. Таман мислев да си го симнам за празнициве гледам 2ка од вот.
Визуелно одличен, приказната тапаHer. <3
Photography na nivou..
Најоригинална приказна во последниве години И најдобра секс сцена шо сум ја видел во последно. Филмот е совршен.Визуелно одличен, приказната тапа
Солзи сами капат прости ми...
Прв пат го гледам сега.
10/10
Поздрав
Не знам што да кажам, многу ми беше досаден. Јас го преферирам овојНајоригинална приказна во последниве години И најдобра секс сцена шо сум ја видел во последно. Филмот е совршен.