Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Баш со тај збор би го опишал и јас, интересен. Не сум сигурен дали ми се допадна или не бидејќи стилот во кој е направен ми беше како заебанција :)

Мислам дека од оваа приказна можеше да се изработи одлична и едноставна драма.
Да да, хуморот во втората половина на филмот беше overdone. И девојчето колку лошо глумеше аууу. :D

Инаку филмот беше ОК генерално. Плус се заљубив во сликите <3

Мислам дека станав сопственик на темава како реднек на ранч анивеј

Vozvrashchenie [The Return] [2003]

Турвивор одлично препораката од пред 4 месеци изгледана :cuc::cuc:малку се измачив доека го најдов барај по торенти нигде не се води како ретурн ама у секој случај доста мрачно,тешки депреси,децава фантастични малиот искина на него беше ставен акцентот ама слабо приметен филмов 8-10 (y)

Ќе праиме муабет за други филмови има време сеа за препораки не пошто иам доста на листа ама ќе дојдат и русиве на ред
инаку забораив ова ми беше првенче од русиве :icon_lol:
Sergei M. Eisenstein,Andrei Tarkovsky,Andrey Konchalovskiy,Andrey Zvyagintsev i'm coming for you

Последно уредено:
За Фокус некој да ми испрати во порака линк од торент со подобар квалитет?

Турвивор одлично препораката од пред 4 месеци изгледана :cuc::cuc:малку се измачив доека го најдов барај по торенти нигде не се води како ретурн ама у секој случај доста мрачно,тешки депреси,децава фантастични малиот искина на него беше ставен акцентот ама слабо приметен филмов 8-10 (y)

Ќе праиме муабет за други филмови има време сеа за препораки не пошто иам доста на листа ама ќе дојдат и русиве на ред
Sergei M. Eisenstein,Andrei Tarkovsky,Andrey Konchalovskiy,Andrey Zvyagintsev i'm coming for you

Има една трагична ситуација околу нештово. Главниот лик, не најмалиот, туку другото дете, по снимањето на филмот загинува на идентичен начин како почетната сцена од филмот од скокалната............

Eisenstein и нeговите класици од пред 70 години тешко дека ќе ти остават некаков впечаток, подобро изгледај нешто од Aleksandr Sokurov.

Абе слабо периодов постови во темава, станата е сувопарна ко турско шеќерпаре.
А баш деновиве најмногу филмови изгледав за 2015 засега пошо се ослободив од обврски.
Некои по прв пат, некои по втор. Листата во Moviespotting само ја ажурирам во последниот пост, затоа не сум пишал ново. Еве ја овде:
http://forum.kajgana.com/threads/moviespotting-2015.76193/page-11#post-7139061

Што е со Cake, толку е слаб? Пред оскарите Џени ми се бунеше не ја зеле у предвид за главна женска. Таман мислев да си го симнам за празнициве гледам 2ка од вот. :confused:

Солиден филм е овој La Cara Oculta и го препорачувам, ама главниот лик има многу албанска фаца, цел филм тоа ми го одземаше вниманието...

Јас очекував да биде онака, „наивно“ филмче. Испадна добра драма, вознемирувачки некои сцени. Да, тоа главниот лик со ушите кратери боцка во вниманието :D

Абе слабо периодов постови во темава, станата е сувопарна ко турско шеќерпаре.
А баш деновиве најмногу филмови изгледав за 2015 засега пошо се ослободив од обврски.
Некои по прв пат, некои по втор. Листата во Moviespotting само ја ажурирам во последниот пост, затоа не сум пишал ново. Еве ја овде:
http://forum.kajgana.com/threads/moviespotting-2015.76193/page-11#post-7139061

Her. <3

Photography na nivou..
Што е со Cake, толку е слаб? Пред оскарите Џени ми се бунеше не ја зеле у предвид за главна женска. Таман мислев да си го симнам за празнициве гледам 2ка од вот. :confused:

Samo Dzeni vredi vo filmot so glumata.. me nerviraat filmovi koi baraat da osekam nesfo tuka nesto tamu.. fan sum na bavni drami no ovoj mi bese mlak. Da ne bese Aniston apla hallmark film.

The game

слабо растури филмов :cuc:

ебење абе у лисан анн се претворив у п.м :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom