Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Значит незнам во што е проблемот ќе ја посерам од ебајне на Плишкова како ми го спопика јас со иста мера во нејзиниот пичурник..... Некој што е поупатен во тенис можит да ми објаснит како успеваат курвиве на губет вака?[DOUBLEPOST=1427392703][/DOUBLEPOST]Значит незнам во што е проблемот ќе ја посерам од ебајне на Плишкова како ми го спопика јас со иста мера во нејзиниот пичурник.....
Па доби Плискова 2-1...

ТНС 0-2 и црвен :tapp::yid:

За 30 минути им даваат 4 гола.:ROFLMAO::icon_mrgr::icon_mrgr:

Последно уредено:
Не е можно ова да се случува.
Фаќам Холандија 1,5- домаќин во живо
Италија 4,5- вкупно
Серена 17,5-
И ја чекам Венус 19,5-
6-4 и 5-1 води и ќе си речеш предадена е Стосур таа праи 2 брејка и стига до 5-5 :facepalm:

Го чекам Андерсон-Мајер 21.5+ последен и педерот двата сета ги губи по 4-6 и тоа два пати тој има сервис за предност.Глуп,глуп!
Прв сет имаше гејм топка на 4-4,вториов сет ниедна брејк шанса Андерсон и на 4-3 Мајер имаше брејк шанса..за да наредниот гејм попие брејк.
15-0,па прави дупла грешка,па лупа во аут,потоа во мре жа и на крај чист зицер опна во аут..Да ми биде покриво,Андерсон последниот поен го зеде со челенџ,бидејќи судиите досудија ин.Милиметар беше во прашање.

Како да не се нервираш после!:mad::mad::mad::mad:

Едноставно „осечам се ко последње говно“ што би рекол Чорба. Невозможен сум веќе два месеци, квалификацииве викендов ми го зедоја здравјето, а кладилнициве кожата.
Колку сум глуп што не си играм по една утакмица, пишам глупости без никаков разум и објаснување, Шпанија, Чешка денес Романија... киселина сум, пелин имам во душава, не знам што да прам, дал да кршам или глава да ја лупнам од ѕид. Тотално го изгубив компасот за добивка, црна енергија има околу мене, постанав агресивен и опасен по околината...
Ова срање од квалификации заврши за мене како што заврши ракометот, кој ги ебе.
Имам уште мал дел од банката за кладење и се надевам ќе ми се врати разумот и од следниов викенд ќе свртам нова страна. До тогаш, поздрави и честитки.

uploadfromtaptalk1427837681878.jpg

Белгија ^_^ Белгија бе :tapp: Ваков тикет да ти заебит куртонска екипа со 1,17 коеф. Чао.

белгија 2+ за 14к..... добра шега ми направиа.... најинтересно ми беше кога од 10та мин до 90та неможе уште еден гол да падне

Пичиња одбојка 18-9,21-25 :tapp::tapp:
бегај уште ми се во памет Динамо Казан жените, ги чекам за пари водат 2-1 во сетови и 23-19 во четвртиот, немаше и коефициент за другите во тој момент, со жени никогаш неможеш да бидеш на чисто

идете у 5 лепе материне ви ебам жетварите ојте тамо да жнеете не сте вие за фудбал последен пат ве пишам фикс :bravobe:west.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom