Општи дискусии за игри

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Само што ја завршив Ori and the Blind Forest.

Уште на прв поглед, кога го изгледав трејлерот за играва на E3 летоска, ми се допадна.
Брилијантно дизајнирана игра, често фрустрирачка и напната (во една одредена стаза се почувствував ко да го минував Water Temple во OoT !).. но, заради перфектниот гејмплеј, музика, графика/анимација, приказна... се занемаруваат тие "проблеми".
Единствено ми е криво, што по завршување на играта, не може да се поминуваат повторно стазите. Само за 2 орба не ми е 100% помината. :D
Ја вбројувам во мои омилени игри! :love:

Секоја им чест на девелоперите од MOon Studios!

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752

Уште на прв поглед, кога го изгледав трејлерот за играва на E3 летоска, ми се допадна.
Брилијантно дизајнирана игра, често фрустрирачка и напната (во една одредена стаза се почувствував ко да го минував Water Temple во OoT !).. но, заради перфектниот гејмплеј, музика, графика/анимација, приказна... се занемаруваат тие "проблеми".
Единствено ми е криво, што по завршување на играта, не може да се поминуваат повторно стазите. Само за 2 орба не ми е 100% помината. :D

ezenje u pm svaka im cast

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.108
Поени од реакции
25.165
Што е ова Resident Evil Revelations 2?

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752

sea samo so go pominav prviot event so vodata zimi sve se napnav mn...:)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Супер игричка , за жал немам нерви заглавив на најди го џинсенг дрвото , јебем ли му оди тука затворено оди таму затворено.. секаде блокирано и ој најди го дрвото сега.... 2 дена не сум навратил да го најдам дрвото курац..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Немав копмјутер кој поддржува најнови игри (да биде во тек со настаните) добри 6-7 години и моментот кога дознав колку зафаќа една игра од денешницава..... o_O:eek:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Немав копмјутер кој поддржува најнови игри (да биде во тек со настаните) добри 6-7 години и моментот кога дознав колку зафаќа една игра од денешницава..... o_O:eek:
Pa ne e mnogu de, ko eden film.. :cool:

So koja se skina?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Pa ne e mnogu de, ko eden film.. :cool:

So koja se skina?
Па со оглед на тоа дека секогаш симнувам филмови од 700мб, затоа и сум збунет :D

Пес, моја најголема љубов. Следна ми е Квејк 3 Арена, после Макс Пејн 1. Ќе се занимавам со ретро игри. А да знаеш, ги имам оптеретено со хдми кабелот на теве и малку е смешно :))) Ја играм сега и Колин МекРи Рели 04 :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Па со оглед на тоа дека секогаш симнувам филмови од 700мб, затоа и сум збунет :D

Пес, моја најголема љубов. Следна ми е Квејк 3 Арена, после Макс Пејн 1. Ќе се занимавам со ретро игри. А да знаеш, ги имам оптеретено со хдми кабелот на теве и малку е смешно :))) Ја играм сега и Колин МекРи Рели 04 :D
Pes be.. pustaj fifa 15 da vidis fudbal simulacija.Colin se ok, stigni do Dirt 3. Isto i Max Payne 3.
Isto, pustaj i eden bluray od 40tina giga sea koa imas graficka so ke go vozi da osetis razlika.
Dobredojde vo civilizacijata. :p

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Pes be.. pustaj fifa 15 da vidis fudbal simulacija.Colin se ok, stigni do Dirt 3. Isto i Max Payne 3.
Isto, pustaj i eden bluray od 40tina giga sea koa imas graficka so ke go vozi da osetis razlika.
Dobredojde vo civilizacijata. :p
Значи нема човек што не ми го кажа тоа за фифа. Батали пес, пуштај фифа....аххахаа

Ќе ја симнам деновиве, сигурно, за да осетам разлика. Се напињам, не ми го пушта песот ако ми е уклучен малверјбајтс или како и да се вика. Дрвен сум со овие работи, за кур не ме бива...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
@wot ја симнав вчера дирт 3, средив сфе али не можам да играм мултиплеер на сплит скрин. не ми дава опција ни да уклучам двајца играчи. Имам џојстици и кгоа ми се поврзани можам само ги сменам контролите на еден играч, од тастатура на џојстик и тоа команда по команда. Кога сум во менито на играта пак морам да ја користам тастатурата, не можам да командувам со џојстик...

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Пoследниве двa три денa бaрaм инфoрмaции зa ''gold farming'' кaкo средствo зa некoјa минимaлнa зaрaбoткa, пa би сaкaл некoј дa ми пoсoчи вo кoјa ммпoрг дa инвестирaм време, истoтaкa кaј имa нaјдoбaр пaзaр?

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ништо од Lords of the Fallen крак а?:cautious:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom