- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.588
- Поени од реакции
- 119.647
Stefan-kobe
@Saeta Rubia
@Saeta Rubia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
стави се во списокот место мене, сепак јас не ќе можам да играм во недела...Okej наредна недела и ја сатот ќе си го наместам 20тина минути понапред ќе се пријавам и ќе ви пишам што ве вртам...
не е фер према другите ама ај...
Што не пишеш од негов профил? Знаеме дека му го знаеш пасвордот![]()
Јас1. @NomoregameS
2. @marinetti
3. @Vuxan
4. @J.Bourne*
5. @Cthulhu^
6. @Fastforza
7. @Levak 1985
8. @Stefan-kobe
9. @Saeta Rubia
10. @wiksa
11. @karamela123
12. @AleKostov
13. @Castiel
Голмани: @Redhead
Секогаш има некои несогласувања и негодувања ама што да правиме, иначе да смешно студент по информатика да пише кај мене е толку и не ве вртам, на сите саатите (телефон, компјутер, таблет) ни се синхронизираат преку интернет и реалната разлика е секунди а не минути ама ајде нека ти е простено за овој пат. Дај нека се оправи времево да може и една преку недела на отворено да се игра за да надминеме овој проблем, знам дека голем дел од дечките нема да идат на двете и скоро е сигурно дека едвај ќе се собираме за таа на отворено ама битно е да се игра поише
ПС @Juventus_M @KaWa @KIFFLA ни фали уште еден ВРАТАР ако има некој заинтересиран
Ok e be prijateli satot bese 16;57 i ? Za 3 minuti ne mozam da pisam,tolku e priblem? Ako e problem neka vleze sledniot prijaven i gotovo.1. @NomoregameS
2. @marinetti
3. @Vuxan
4. @J.Bourne*
5. @Cthulhu^
6. @Fastforza
7. @Levak 1985
8. @Stefan-kobe
9. @Saeta Rubia
10. @wiksa
11. @karamela123
12. @AleKostov
13. @Castiel
Голмани: @Redhead
Секогаш има некои несогласувања и негодувања ама што да правиме, иначе да смешно студент по информатика да пише кај мене е толку и не ве вртам, на сите саатите (телефон, компјутер, таблет) ни се синхронизираат преку интернет и реалната разлика е секунди а не минути ама ајде нека ти е простено за овој пат. Дај нека се оправи времево да може и една преку недела на отворено да се игра за да надминеме овој проблем, знам дека голем дел од дечките нема да идат на двете и скоро е сигурно дека едвај ќе се собираме за таа на отворено ама битно е да се игра поише
ПС @Juventus_M @KaWa @KIFFLA ни фали уште еден ВРАТАР ако има некој заинтересиран
Никој не ти пререче за тоа што си се пријавил 3 мин порано, замерката беше за текстот после тоа, јасно ни е на сите дека ако малку закасниш отиде возот и секој си ја плаќаме цената и јас 2 недели не играв зашто малку каснев ама после тоа си се опаметив и редовно си чекам 1700 у среда за уредно да си се пријавам. Се случува да се заборави па дури во 1700 да пише може неговиот пост да искочи 13 сеа што е тука е. Ама работата е да не премине у навика секоја недела некој порано да си се пишува и да вика ми е гајле за другите.Ok e be prijateli satot bese 16;57 i ? Za 3 minuti ne mozam da pisam,tolku e priblem? Ako e problem neka vleze sledniot prijaven i gotovo.
Pozdrav
Sent from my iPhone using Tapatalk