Juventus_M
GK
- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 1.104
- Поени од реакции
- 359
Јас сум за ако има место неможев на време да пишам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој рано рани две среќи грабиНикој не ти пререче за тоа што си се пријавил 3 мин порано, замерката беше за текстот после тоа, јасно ни е на сите дека ако малку закасниш отиде возот и секој си ја плаќаме цената и јас 2 недели не играв зашто малку каснев ама после тоа си се опаметив и редовно си чекам 1700 у среда за уредно да си се пријавам. Се случува да се заборави па дури во 1700 да пише може неговиот пост да искочи 13 сеа што е тука е. Ама работата е да не премине у навика секоја недела некој порано да си се пишува и да вика ми е гајле за другите.
Реално имаме место за само 12 играчи во даден термин а има 15-16 дечки што сакаат да играат и е тешко на сите да угодиш, а запази ако почнат да викаат да играме и друг термин на отворено пола од овие нема да се пријавуваат и ќе имаме па проблем да се собереме.
Ти идеш место Сладоледџија, превид сум напраил, нема да игра он.Kaj sum ja u pricava be![]()
Намерно е правено така, многу плачат во задње време.Top
A ko shto gleam belive se ekipishte, predosekjam deka kje bide top utakmica![]()
Не глуми шериф ти на форумов.Па ти си резил бе дечко, што си го пријавил ако не игра? Тогаш Алек од наша, а Форца гејот каталонски од нивна.![]()
За лајковиПа ти си резил бе дечко, што си го пријавил ако не игра? Тогаш Алек од наша, а Форца гејот каталонски од нивна.![]()
Па ти си резил бе дечко, што си го пријавил ако не игра? Тогаш Алек од наша, а Форца гејот каталонски од нивна.![]()