M
marsovka
Гостин
Некои плачат, некои не. Ја не се идентификувам со првите![]()
Би сакала да ви верувам ... али не познавам риба која не почнува и завршува со емоции или во врска со емоциите ... прво нешто што се фати се емоциите :јебач:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некои плачат, некои не. Ја не се идентификувам со првите![]()
Би сакала да ви верувам ... али не познавам риба која не почнува и завршува со емоции или во врска со емоциите ... прво нешто што се фати се емоциите :јебач:
Toa се раковите.
Веруј ми не си идела со риба поплачливи створови амин - па одозгора секад те нарекуваат дека си безосетен, се извинувам што не цивкам 24/7
Камшик ! Камшик само за нив и ќе те обожаваат одозгора !
BTW: знам бајаги ракови , не се до толку преокопирани со емоции колку со фамилијата, девојката, .... итн прилично се кул
Веруј ми не си идела со риба поплачливи створови амин - па одозгора секад те нарекуваат дека си безосетен, се извинувам што не цивкам 24/7
Камшик ! Камшик само за нив и ќе те обожаваат одозгора !
BTW: знам бајаги ракови , не се до толку преокопирани со емоции колку со фамилијата, девојката, .... итн прилично се кул
Подобри луѓе од нас нема во зодијаков :wink:
Не плачеме , него ги чувствуваме емоциите и на другите околу нас :smir:
А една девица таман ќе ни дојде да не спушти малце на земја - бидејќи многу фантазираме и не сме баш рационални .![]()

Имам едно прашање на кој начин можам да откријам што сум во подзнак? На нетов не најдов ништо околу тоа.
Имам едно прашање на кој начин можам да откријам што сум во подзнак? На нетов не најдов ништо околу тоа.
Иди на astro.com ќе дознаеш тоа и моеш да си напраиш личен портрет.
треба да знаеш кој саат си роден
http://www.femina.mk/хороскоп/подзнак
али,њет...шкорпија со јарец...и ептен ми е погодена комбинацијата бар до таму кај шо прочитав Подобри луѓе од нас нема во зодијаков :wink:
Не плачеме , него ги чувствуваме емоциите и на другите околу нас :smir:
А една девица таман ќе ни дојде да не спушти малце на земја - бидејќи многу фантазираме и не сме баш рационални .![]()