Девицата како знак и стрелец како знак и јас ќе ги спојам
Девицата тебе ти одговара до немај каде како другар али пошто си шкорпија знам дека ќе премолчуваш и ќе се обидуваш да манипулираш за некои работи а девицата ќе ја бара вистината и само вистината а тоа може да се претвори во бојно поле каде девицата ќе те стави на дистанца поради стравот кој го шириш или пак ти шкорпијата ќе ја бараш крвта на девицата пошто нема девица која не е оштра на јазик и нема да те разори со збор за 5 минути плус е исто толку добар психолог( а некогаш и подобар) ко шкорпијата. Ако се надминат овие две работи совршен тим ќе бидете, шкорпијата ќе ја брани и води девицата а девицата секад ќе се грижи за шкорпијата за време на оние мрачни периоди, ќе ги покрива на шкорпијата пропустите ,ќе дава анализи и ако шкорпијата успее целосна доверба да стекне од девицата и обратно девицата ја стекне довербата на девицата добиваш тим кој не можа да се сруши. Девицата ќе застанува позади тебе и ќе клима со главата иако позади затворени врати ќе ти каже дека тоа што го правиш е погрешно.
Не си запознала девици веројатно затоа што се плашат од тебе пријди им и биди многу многу нежна со нив плашливи сусштества се али ако успееш да се спријателиш ќе ги сакаш цел живот
- девицата е : ситничава плашлива, саркастична до јаја, има проблеми на моменти со егото и некад многу многу сурова коа сере и најчесто не знае да препознае личност која ќе и користи и личност која нема да и користи и исто така не знае да се брани . Воглавно се оние кои се саркастични и сурови ( пошто другиот тип на девици се ќутливи повлечени и добричици ама и затоа по малце глупички и неискусни) се далеку поомразени од било кој на работа и друштво бидејќи поради би ја излижале вц шолјата него гзот на шефот плус коа ќе ти го шлапнат у фаца шлапнато е . Ако видиш девица како кодоши или се лиже на шефот јави ми се.
Стрелец ... хм ... па машките само ги познавам жените им се бајаги згоднички а и по малце егоистични ... машко стрелец ретко да видам лепотан искрено ружни се бајаги делуваат ко волови и коњи . Чудни критериуми за жени имаат . Воглавно се поинтелегентни од другите имаат смисла за хумор за другари се ок. Со нив најдобро ќе си поминеш можеш за се да збориш од серење у вц шолја до операта кармен . Склони се кон истражување и имање булјук пријатели . Склони се кон размислување и битки со зборови ( затоа најдобрите постирачи се стрелци) . Филозофија и религија исто така им е позната. Воглавно имаат стремеж кон доброто ама поради потребата од слобода воглавно знаат да засерат работата но никад со зла намера. како и да е еве за подзнак стрелец како влијае
Sagittarius Rising - General
Faith, belief and the ability to foresee and envision the future or "what could be" are essential elements of your soul function. You may well be ahead of your time or at the fore front of coming trends and movements in the collective. You are a seeker, one who searches for the overview, the larger pattern, or a broad, over-arching philosophy of life - and also a teacher who conveys that vision or broadcasts it in some way. Your ruling planet is Jupiter.