Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.375
M

marsovka

Гостин
Некои плачат, некои не. Ја не се идентификувам со првите :)
Би сакала да ви верувам ... али не познавам риба која не почнува и завршува со емоции или во врска со емоциите ... прво нешто што се фати се емоциите :јебач:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.132
Поени од реакции
30.239
Би сакала да ви верувам ... али не познавам риба која не почнува и завршува со емоции или во врска со емоциите ... прво нешто што се фати се емоциите :јебач:
И според тоа заклучи дека СИТЕ риби се плачливи? Немора сите да бидат тотално исти. Ако сум и кажала дека стрелците се безчувствителни, не мора да значи дека имам 5 пакетчиња палома и се скапуам од плачење. Мене таков впечаток ми оставиле, ко тебе шо ти оставиле дека се интелегентни.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Toa се раковите.

M

marsovka

Гостин
Toa се раковите.
Веруј ми не си идела со риба поплачливи створови амин - па одозгора секад те нарекуваат дека си безосетен, се извинувам што не цивкам 24/7

Камшик ! Камшик само за нив и ќе те обожаваат одозгора !

BTW: знам бајаги ракови , не се до толку преокопирани со емоции колку со фамилијата, девојката, .... итн прилично се кул

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Веруј ми не си идела со риба поплачливи створови амин - па одозгора секад те нарекуваат дека си безосетен, се извинувам што не цивкам 24/7

BTW: знам бајаги ракови , не се до толку преокопирани со емоции колку со фамилијата, девојката, .... итн прилично се кул
Подобри луѓе од нас нема во зодијаков :wink:

Не плачеме , него ги чувствуваме емоциите и на другите околу нас :smir:

А една девица таман ќе ни дојде да не спушти малце на земја - бидејќи многу фантазираме и не сме баш рационални . :icon_lol:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028

Ијам риба дома, ијам бааги ракови у околина и за жал месечината ми е у рак. -.- (фала ти господе за комбинацијата близнак-рак -.-)
Не се раковите плачливи, туку eмоциите им се многу силни.(Л)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.132
Поени од реакции
30.239

А една девица таман ќе ни дојде да не спушти малце на земја - бидејќи многу фантазираме и не сме баш рационални . :icon_lol:
Не знаат рибите да речат не, и затоа многу патат. Никогаш на никого не се лутат и секогаш простуваат. Наивноста нема крај. И затоа многу лесно се манипулира со нив.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
^Токму така Darling, баш вчера имав многу работа - ама кога ми се јавија другари дали да дојдат да седиме - нема шанси да им речам не. Ова и не е којзнае шо посебно.
Али затоа за некој други работи кога сум се согласил и ден денес трпам последици иако знаев дека не требаше. Среќа имаат не сме одмаздољубиви - иако знаеме да бидеме манипулатори , бидејќи можеме да се ставиме во туѓа кожа и добро да претпоcтавиме што ни мислат другите. :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Имам едно прашање на кој начин можам да откријам што сум во подзнак? На нетов не најдов ништо околу тоа.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Имам едно прашање на кој начин можам да откријам што сум во подзнак? На нетов не најдов ништо околу тоа.
Иди на astro.com ќе дознаеш тоа и моеш да си напраиш личен портрет.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.132
Поени од реакции
30.239
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
досеа сум живеела у заблуда дека сум дупла шкорпија :vozbud:али,њет...шкорпија со јарец...и ептен ми е погодена комбинацијата бар до таму кај шо прочитав
:back:

Член од
31 јануари 2010
Мислења
54
Поени од реакции
4

Оо да да, ние раковите сме најдобри.. како да не :)
Мене многу ми смета тоа што сме пречувствителни, лесно навредливи, доволно е некој да ни каже добар ден со погрешна интонација, готово, се лутиме.. расположението го менуваме на секои 5 минути, како ќе ни текне, многу фантазираме, а и сме опсесивни лудаци..
Иначе во подзнак сум скорпија, повторно воден знак...
Ако може некој да ми каже нешто повеќе за скорпијата во мене, фала.
Ако не ми врати никој, ќе се налутам.

Kajgana Shop

На врв Bottom