Comedy central roast

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.680
Локација
Meowschwitz
преставува телевизиско шоу каде некоја позната личност е исмејувана за сите глупости што ги направиле во животот. преовладува црн хумор, плукање до даска на што е можно по комичен начин.
се собираат пријатели колеги и останати личности на "печениот" плус некој комичари кој му е специјалност ругање и исмејување на личности
досега ги имам изгледано роустовите на Доналд Трамп, Чарли Шин, Џејмс Франко, Памела андерсон

Andy Samberg na James Franco roast-ot беше ѕвер
звуков лош, sry нема друго

Anthony Jeselnik е во сите добар

Џеф Рос ми е исфорсиран, џабе го дигаат

The Situation многу се избрука на Доналд Трамп роустот

Само ова го имам гледано.

Најјак roast master ми беше Seth Macfarlane. Roast-от на Џејмс Франко ми делуваше како да се собрале неговите другарчиња (што и беа) и ми беа премногу меки не толку хард. :)

Најјак roast master ми беше Seth Macfarlane. Roast-от на Џејмс Франко ми делуваше како да се собрале неговите другарчиња (што и беа) и ми беа премногу меки не толку хард. :)

абе немаше толку теми за реметење, надуван, евреин, дремеше на оскарите и то беше се, и лајн апот за печење беше слаб, На чарли беше најмрачен затоа XD

@Anon
ќе се напушат и зборуваат само, јако е
претходната епизода беше со Џеф Рос

Update, вечер е Justin Bieber на ред.
Снимано беше пред 3-4 недели, сега ќе го даваат.

Кастот е ужас, па и овај шо го реметат who gives a fuck веќе.
Yeah. Осеќам дека ќе биде тиње пошо онака сите шо се викнати немаат многу многу шо да кажат за него а и да се замараат.
Али па ме занима колку лошо ќе бомбне он на крај коа ќе се брани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom