- Член од
- 18 август 2009
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 2
ajako moze nekoj da mi ja opise kombinacijata zensko oven masko vodolija odnapred blagodaram
13 јули 1993 2:50 минути наутро ден Вторник...За да ти кажат тебе а и на сите кои ги интересира кој подзнак се треба уште податоци... како тоа кој ден си роден и во колку часот (барем приближно) :smir:
Како што предходно имам објаснето воздушните и огнените знаци меѓусебно многу си одговараат затоа што воздухот го храни оганот и обратно.Во твојот конкретен случај имаме таква комбинација, жената Овен е многу активна и брзоплета, но тоа не се нејзините лоши страни затоа што е секогаш спремна за авантура и забава, позната е по својата тврдоглавост и инаетливост но за сметка на тоа е разумна кога е луцидна, доста брзо пламнува, но и многу брзо и минува.Машката Водолија е доста сензуална и полна со живот, имаат чудни афинитиети и навики но затоа и се привлечни, интересни и вистински пријатели покрај фактот дека се променливи личности.ajako moze nekoj da mi ja opise kombinacijata zensko oven masko vodolija odnapred blagodaram
Во подзнак си Близнаци.Повели линк до твојата целосна натална карта:13 јули 1993 2:50 минути наутро ден Вторник...![]()
Подзнак Девица, исто, линк за наталната:ај за мене вага.
дата 25 септември
петок
4:20
Два земјени припадници на едно место нема да си влијаат добро еден на друг затоа што ги имаат истите карактерни особини со што ако не дојде до склоп и огромно меѓусебно толерирање нема никој од вас да излезе како подобра личност од врската.Си одговараат Бик и Бик?
jas sum oven a toj skorpija aj nekoj neka mi kaze so znae za ovaja kombinacija
Лав со подзнак ЛавБаш ме интересира што сум во подзнак, роден сум на 29 јули 1993, во 5:50 наутро.
ова би било одлична врска. овенот и стрелецот се огнени знаци. двата се страствени. мислам дека ако сакаш да го освоиш ќе успееш во тоа.јас сум овен ,а тој стрелец???