Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Каде е најголем коефицент за Австралија 2иТ2 ? Во спорт лајф вчера беше 3.05, сега гледам 2.60 ...

Лисицки-Ерани 1 1.65
Ова ако не влезе не знам што да кажам. Вчера ја уловив Лисицки против Ивановиќ на 2.70 квота, страшно игра Сабине, страшно. Прошлата недела ја претепа Ерани со 6-4 6-2, не гледам зошто не би го направила тоа денес. За Ерани 100 пати е пишувано на форумов какво мртвило е, да не се повторуваме пак.

Последно уредено:
Лисицки-Ерани 1 1.55
Ова ако не влезе не знам што да кажам. Вчера ја уловив Лисицки против Ивановиќ на 2.70 квота, страшно игра Сабине, страшно. Прошлата недела ја претепа Ерани со 6-4 6-2, не гледам зошто не би го направила тоа денес. За Ерани 100 пати е пишувано на форумов какво мртвило е, да не се повторуваме пак.
:bravobe::bravobe::cuc:
за Ивановиќ и фала,те послушав и ја пуштив.

Macedonia - Australia 2 @ 2.15
Tigre - Defensa 1 @ 2.15
Lisicki - Errani 1 @ 1.65
Colombia - Kuwait 1-1 @ 1.50 = 11.4

Ако не влезе ова, пауза некој месец ќе се прави.

ps. Коефицентите се од вил хил .

Поздрав до Интерашите:D
11083624_474635149354750_8881180172188210240_n.jpg

Venus - Wozniacki +21.5
Stephens - Bencic +21.5
Halep - Pennetta +20.5
Lisicki - Errani - 1
Goffin - Janowicz - 1
Nishikori - Troicki - 2:0
Macedonia - Australia - X2 :D

1,35 имаше Австралија, глеам 1,22 го намалиле. Ама ајде, не ми се верува да победат нашите. :)

вчера имаше страшно добра понуда тениси, кога ке ми текне само на хендикепите од 5.5 гема на Пенета и Ерани кои не само што ги покрија туку и победија, па 2.75 на Лисицки, за денес според мене можни изненадувања се Белучи кој има дури 4 коеф со психата Долгополов во меч кој според мене е 50-50, а ништо чудно и Серена да се збогува од турнирот, Ерани јес да на многумина не им е омилена тенисерка ама не знам зошто толку многу ја потценуваат кладилниците, вчера дури 3.75 коеф со Мугуруза, денес пак е ставена како аутсајдер со Лисицки, е сега ако Лисицки биде константна во нападите без премногу грешки мислам дека лесно ќе победи, ама Ерани игра доста добра одбрана, враќа доста, и тоа може да биде нејзина предност како што беше вчера со Мугуруза

димитров - иде даље
болели/фогини - идат даље
ферер 2-0 точен

Ќе тепаат ли Галата за добивка ги чекам :/

Буртон - Стивенејџ

1,80 коеф за 1
Играат првиот со претпоследниот. Солиден коеф за 1

Раониќ - Незнам шо како видов 1,20 коеф го пишав :D

Македонија - Австралија 2

Австралјанциве на германија 2 гола им дадоа...а ние...ние сме џоа српски вип. - Друга прича

Буртон - Стивенејџ

1,80 коеф за 1
Играат првиот со претпоследниот. Солиден коеф за 1

Раониќ - Незнам шо како видов 1,20 коеф го пишав :D

Македонија - Австралија 2

Австралјанциве на германија 2 гола им дадоа...а ние...ние сме џоа српски вип. - Друга прича

Грешка си нешто.

sto velite za makarova vs petkovic i za pliskova vs gavrilova kakov tip predlog imate

Ме плаши тоа што квотата е ептен падната и уште од рано сабајле е товарена Австралија 2-23+/4+ и слично.

Секако може и да не здрват 0-5 ама пак нашиве се познати по праење превари на пријателскиве.

Пре би ја одиграл 3+ него на 2.

Гаврилова,Димитров и Макарова 2:0.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom