Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Јебига, у тоа време, немавте историја ко ливерпул ... :D

И у право си и не си у право.

Посебно за напаѓачи и број на дадени голови.
Ако во просек дава по еден гол на натпревар како може да е лош?

Чисто се надоврзав на мубаетот со статистиките, не мислев да го дисреспектирам Жиру, така само се погоди, дека се надоврзувам конкретно на него...

Со него друга е малце ситуацијата. Не дека му беше некоја желба, ама би дошол. Ама Мојс не го пушти :nesumjas:

Не да му беше желба... Руни е единствениот играч кој го натерал Мурињо јавно да зборува за трансфер цели. Дури и на официјалната веб страна.

А и мене ми беше желба Шрекот, морам да признаам.

Руни го натерал бе. :pos:
Мурињо беше свесен дека тој е единсвениот топ напаѓач кој тоа лето имаше 50-50 шанси да го напушти тимот а во Челзи можеше директно да влијае врз освојување ПЛ титула уште истата сезона. Доказ за тоа е колку погодоци имаа ланските напаѓачи на Челзи. Затоа притискаше и јавно изјавуваше Мурињо, да докаже дека тој повеќе го цени од Манчестер Јунајтед.

Јебига, у тоа време, немавте историја ко ливерпул ... :D
Брат у тоа време имаа иста историја како и Челзи у ПЛ. Тоа што од тогаш до сега Челзи напредуваше е друг муабет.

Не да му беше желба... Руни е единствениот играч кој го натерал Мурињо јавно да зборува за трансфер цели. Дури и на официјалната веб страна.

А и мене ми беше желба Шрекот, морам да признаам.
Мислам дека Руни само имаше желба да си оди од Јунајтед. Немаше желба конкретно во Челзи да оди (иако му беше единствена реална опција), може во Арсенал ќе отидеше доколку немаше други опции, а му дозволеа да си оди. Мурињо со тоа што јавно кажа дека сме заинтересирани и сме пратиле понуда мислам дека само сакаше да го натера Руни да притисне повеќе за трансфер во Челзи.

И јас сакав да дојде.

Брат у тоа време имаа иста историја како и Челзи у ПЛ. Тоа што од тогаш до сега Челзи напредуваше е друг муабет.

Се разбираме, само што моментот за кој Донев збори е тоа што Челси му била неостварена желба на џерард, што никако не може да биде логично. Периодот во кој џерард побара трансфер надвор од клубот, кога му палеа дресови, и се протестираше пред енфилд, беше неколку месеци откако им се деси Истанбул.

Да имал џерард и најмала желба да иде во Челси, климата била перфектна.
- Се бунел што не му дале нов договор по ЛШ
- Малце пари му биле 100к неделно во новиот договор
- Челси понудил 32 милиони фунти што за тоа време било право богатство.
- Недоразбирања со управата
- Поднел барање за трансфер...

Се разбираме, само што моментот за кој Донев збори е тоа што Челси му била неостварена желба на џерард, што никако не може да биде логично. Периодот во кој џерард побара трансфер надвор од клубот, кога му палеа дресови, и се протестираше пред енфилд, беше неколку месеци откако им се деси Истанбул.

Да имал џерард и најмала желба да иде во Челси, климата била перфектна.
- Се бунел што не му дале нов договор по ЛШ
- Малце пари му биле 100к неделно во новиот договор
- Челси понудил 32 милиони фунти што за тоа време било право богатство.
- Недоразбирања со управата
- Поднел барање за трансфер...
Постот не ми беше баш сериозен.
А сега не сфатив што викаш, дека во тоа време ниту во еден момент немал желба да потпише за Челзи?

Јас само ти реплицирав за тоа дека изгорел да дојде кај вас.
Колку сакал да дојде у Челси, само он си знае.

Преценет е СтариЌ.

Озбилно, не знам дали тоа го угледуваат или увидуваат, не знам како е точно хехе, ливерпулците ама реално малце го преценија.
Една сезона изиграна на врхунско ниво не го праи класа, навреда е тоа за Кун, Фан Перси и сл.

Преценет е СтариЌ.

Озбилно, не знам дали тоа го угледуваат или увидуваат, не знам како е точно хехе, ливерпулците ама реално малце го преценија.
Една сезона изиграна на врхунско ниво не го праи класа, навреда е тоа за Кун, Фан Перси и сл.
Доста бе.

Не заебавај, можда е спор, можда на моменти е трапав и губи концентрација ама опасен финиш има.

таков впечаток имам, не викам дека е лош напаѓач, него е без она “килер инстикт“ што викаат... многу ситуации незнае да заврши 1 на 1 или му фали она напаѓачкото во него да се најде на право место и да спор е, не само во шпринт туку и со рефлексот. Жиру има други појаки карактеристики од финишингот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom