Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој фали ли некој играч на Флензбург,после испаѓањето им останува лигава да си ја доиграат. последниве утакмици со Бергишер ги утепале над 10 разлика а денес им даваат само 3.5 .....

Српскиот ракомет го имаше порано во Бетсити за сега незнам провери а втора лига 2-3 пати некој од кладилнициве дадоа и толку

Рајн Некар е фина да водат 4 разлика на полувреме. Ќе му ја дупнат глаата на Борко :D

ЦСКА 1
Тапара 4,5+

Сторхамар 2во1[DOUBLEPOST=1427542629][/DOUBLEPOST]
Рајн Некар е фина да водат 4 разлика на полувреме. Ќе му ја дупнат глаата на Борко :D
Да можно е тоа во некој паралелен свет

^ ми текна . А посигурна ќе беше Борко да беше уште на голот . :D

Знае некој фали ли некој играч на Флензбург,после испаѓањето им останува лигава да си ја доиграат. последниве утакмици со Бергишер ги утепале над 10 разлика а денес им даваат само 3.5 .....
Гландорф и Могенсен им се повредени знам, а имаа и уште некој ама не ми текнува. Гландорф сигурно до крај на сезона им е.

Абе бајовци, у ова првенствово до 19 години, гол разлика се рачуна така? Мислам најлогично е тоа, али да си прашам јас. Зашо Англија денес би требало едно 4-5 комада да им даде на мртвите Азербејџан и после и нерешено да им одговара во дуелот со Франција.

Последно уредено:
Пријатели денес пљачкаме заедно сите како вчера
Ракомет Германија Гопинген - Лемго 1 @1.3
Шпанија Грањолерс-Пуенте @ 1.35
Кошарка Германија Миделдојчер-Бајрет 1 @1.55
Чешка Свитави-Утх Прага 1 @1.45
Нишикори-Јужњи 2:0 @ 1.45
Карлович-Фаља 1 @1.4
Димитров-Поспишил 1 @1.45

Добро бе само јас го гледам овој поклон или?

Андора - Босна 2 - 2 и 3+ 1.75?
T2 2 + првоо полувреме 2.00 коефициент?!?!?!?

Босанците имаат само 2 бода до сега во групата,ама тоа не значи дека треба да има вакви коефициенти против АНДОРА.

Златна копачка има вакви коеф.

Последно уредено:
Bury - X
York - X

----------------------------

Peterbrough - 1
Northampton - 1

Ne letajte so uplati na Karlovic. Spor beton e ova za nego.

Веќе пуштено е али на тикет со помала уплата со малку среќа се надевам дека барем ова коло ке помине за понатака попредпазливо ќе мора ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom