Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
на бет365 моментално е 1.08, иначе Ана има оружје и удари да се носи со голем дел од топ10 тенисерките, ама ти реков не е битно кој е од другата страна ако влезе во серија дупли, промашени зицери, сама ќе се победи, едноставно другата тенисерка не мора да изигра ништо, само да го враќа топчето, премногу ја фаворизираат Иванович кладилниците, мислам дека нема тенисерка која има повеќе губено од неа кога била тежок фаворит во мечот

Не дека вреди да се зборува за коефициентот, ама само инвазија на вонземјани на терените на Мајами може да ја спречи Иванович да го добие овој меч. Фалкони е смешна тенисерка, со градба како вреќа полна со компири, со сервис на Сара Ерани, си иритантна фаца... Единствена причина што е во ова коло е тоа што Моника Пуиг е во топ три најглупи тенисерки на планетата.

Ако Иванович изгуби од Фалкони, нека се мажи за Швајнштајгер и нека гледа деца, нема зошто повеќе да игра тенис.

Не дека вреди да се зборува за коефициентот, ама само инвазија на вонземјани на терените на Мајами може да ја спречи Иванович да го добие овој меч. Фалкони е смешна тенисерка, со градба како вреќа полна со компири, со сервис на Сара Ерани, си иритантна фаца... Единствена причина што е во ова коло е тоа што Моника Пуиг е во топ три најглупи тенисерки на планетата.

Ако Иванович изгуби од Фалкони, нека се мажи за Швајнштајгер и нека гледа деца, нема зошто повеќе да игра тенис.
во последните 30 натпревари на тврда подлога Фалкони има позитивен скор 22-8 и во тие 22 победи има победено и некои доста добри и доста агресивни тенисерки, кажав дека според мене Иванович има квалитет да се носи без проблеми со голем дел од топ 10 тенисерките кога е во форма, ама има и "квалитет" да изгуби без разлика кој е од спротивната страна, сега секој си знае ама за мене Иванович на тикет со поголема уплата е тешко коцкање дали ќе и се погоди денот или не, посебно што коефициентот е мизерен е нема да смени многу во добивката освен ако не е посолидна уплата од над 100к

S.giraldo da zemi set , L.mayer da tepa i A.ramos da zemi set so 2000 den za 8700 dobivka pa ajde da vidime zasega dobro e

Многу ми се јакви ваквите падобранци како членот погоре па уште и со женски никови кои се прават некој курац и пол дека играат на големи сум а вкупната уплата во животот не им ја надмиува цифрата која што ја пишуваат во едно мислење.

Многу ми се јакви ваквите падобранци како членот погоре па уште и со женски никови кои се прават некој курац и пол дека играат на големи сум а вкупната уплата во животот не им ја надмиува цифрата која што ја пишуваат во едно мислење.

море да ја ебам јас нејзе вдуп пичкаи стопанкина мрсна раширена во пичкана немиена ако и воопшто е женка

Алмагро ако му оди сервисот може да се држи на Надал до тај брејк а таму се е можно, лани го доби Алмагро Надал и тоа на земја, е сега Алмагро не е во форма веќе некое време ама па од друга страна и Надал е далеку од тоа што може така да можно е изненадување овде, ако не победа тогаш да откине сет Алмагро или да покрие хендикеп

Алмагро ако му оди сервисот може да се држи на Надал до тај брејк а таму се е можно, лани го доби Алмагро Надал и тоа на земја, е сега Алмагро не е во форма веќе некое време ама па од друга страна и Надал е далеку од тоа што може така да можно е изненадување овде, ако не победа тогаш да откине сет Алмагро или да покрие хендикеп

Не се залажувајте одговорно тврдам дека -4,5 хендикеп е лесно достижен очекувам рутински да биде пополнет од страна на Надал

море да ја ебам јас нејзе вдуп пичкаи стопанкина мрсна раширена во пичкана немиена ако и воопшто е женка

Море право муле си, остајте го дејчето на раат, убаво си типува тука. Море, море некултура.

п.с. миена и е :P

Море право муле си, остајте го дејчето на раат, убаво си типува тука. Море, море некултура.

п.с. миена и е :P

хаха добро чим така викаш .... иначе
Литва не дава гол 1.35
Русија 2 @2.25

сакате НБА сега да пишам или нешто покасно за тие што уплаќаат на нет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom