Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ова во Евролигава, што се рачуна, меѓусебен дуел или вкупна кош разлика? ЦСКА секако е двојка утре, ама ако бркаат и кош разлика тогаш 2ка хендикеп е, ќе ги погребаат мртвиве Нижњи.

Абе ова во Евролигава, што се рачуна, меѓусебен дуел или вкупна кош разлика? ЦСКА секако е двојка утре, ама ако бркаат и кош разлика тогаш 2ка хендикеп е, ќе ги погребаат мртвиве Нижњи.
Мислам дека е меѓусебен,инаку ова е таа 2ка што зборевме,ама коефицентот е мизерен.Инаку колку сум баксуз говори следниот факт,го имав Спанулис плус,сиротиот не ни беше у ростер,и сеа утре ќе идам да се бламирам да подигам 300 денари?.И стварно кој курац го ставаат у билтен,ако знаат дека нема да игра?

Мислам дека е меѓусебен,инаку ова е таа 2ка што зборевме,ама коефицентот е мизерен.Инаку колку сум баксуз говори следниот факт,го имав Спанулис плус,сиротиот не ни беше у ростер,и сеа утре ќе идам да се бламирам да подигам 300 денари?.И стварно кој курац го ставаат у билтен,ако знаат дека нема да игра?
Па во групната фаза кош разлика се рачунаше така да поверојатно ми е тоа затоа што не верувам нешто да се менува за топ 16 фазата. ЦСКА 1.25 ќе е ваљда, чиста 2ка, ќе ги потепаат и тоа со што повеќе разлика.

Па во групната фаза кош разлика се рачунаше така да поверојатно ми е тоа затоа што не верувам нешто да се менува за топ 16 фазата. ЦСКА 1.25 ќе е ваљда, чиста 2ка, ќе ги потепаат и тоа со што повеќе разлика.
Знаеш што сум приметил,два зицери ,Радошевиќ и Баниќ,увек им даваат околу 8,5,или 9,и секогаш одат над тоа,еве денеска Лео 10 Баниќ,16.А утре ако му дадат на Тео околу 15 граница лупај го,има мозокот да им го истури.

EUROLEAGUE TIEBREAKERS
When all teams have played each other twice:
1.

Best record in head-to-head games between all tied teams.
2.
Higher cumulative score difference in head-to-head games between all tied teams.
3.
Higher cumulative score difference for the entire Top 16.
4.
Higher total of points scored for the entire Top 16.
5.
Higher sum of quotients of points in favor and points against of each match played.

меѓусебен дуел, кош разлика во меѓусебен дуел, кош разлика во целост

Абе.....таман Стефан пиша СИТЕ ЗИЦЕРИ ИСКОЧИЈА ОД ЖЕНИВЕ,станувам сабајле што да видам,Шарапова изгубила 100-0.
That....:bravobe:

Шпанија - Украина - 1, 1.40 бонбона

Точно дека Шпанците минуваа и у принцип уште минуваат низ промени и турбуленции, ама 1.40 против факинг Украина. Па тие против Македонија едвај 2-3 шанси направија, сега во гости на Шпанија им дале коефициент ко демек Швајцарија или Белгија се. Што ги ебам, ќец ко карпа голем.

Makedonija denes vi e GG 99% . Za inat na Stavro moze i 1x. :D I svitolina so bilo koj...

Sent from my iPhone using Tapatalk

А Серена нема демек да ја тепа мртвана Никулеску? Ќе и ебам тоа антитенисот што го игра, со тоа форхенд слајсот.

Не знам од фудбаливе што да изиграм и дали да изиграм нешто. Словачка ми е чист 1, ама и Шпанија ме влече доста, 1.43 многу добар коефициент е против репрезентација како Украина.

ЦСКА секако следното коло одлучува за нејзиниот пласман ама има две страни приказната:
1. Со пораз денес следното коло ќе мораат да бркаат победа од над 8 разлика против Олимпијакос.
2. Со победа денес ќе мораат да бркаат само победа против Олимпијакос за да обезбедат предност на домашен терен во 1/4 финалето.

Логички е да идат на победа денес, плус појаки се едно 500 000 пати од овие сељациве со тоа фати-шутни кошарката што ја преферираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom