Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со мене збореше мисир, го зборевме следново:Со некој зборев на темава и се смеев а не знам за што и никако да ми текне....мамицата.

Со мене збореше мисир, го зборевме следново:
Сега чим се мења името на лигата, титулите се ресетираат, почнуваат од нула да се бројат
Конечно пак на врвот![]()

Со мене збореше мисир, го зборевме следново:
Сега чим се мења името на лигата, титулите се ресетираат, почнуваат од нула да се бројат
Конечно пак на врвот![]()

Уште не го смениле а одма почна со вадење...Чекајте другари, Премиер Лигата била прво без спонзор, па Карлинг Премиер Лига, после 3 сезони иде како Бајклајкард ПЛ, па да стане Браклајс ПЛ. Ливерпул на 4 менења на името на лигата не чепнал титула.![]()
Да ти кажам со време дека не е до името, до клубот ти е...да не испадне после пиштоли оти бараш, кога веќе си имун на отрови.Уште не го смениле а одма почна со вадење...
Да ти кажам со време дека не е до името, до клубот ти е...да не испадне после пиштоли оти бараш, кога веќе си имун на отрови.[DOUBLEPOST=1427466451][/DOUBLEPOST]кој кур и е на оваа кајганата бе -.-'

Ти покачија плата и човек неможе да каже ништо против Кајгана.Не пцуј, ќе те банирам од тема.[DOUBLEPOST=1427466796][/DOUBLEPOST]Не зошто јадеш говна за Ливерпул![]()