Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Со некој зборев на темава и се смеев а не знам за што и никако да ми текне....мамицата.

Со некој зборев на темава и се смеев а не знам за што и никако да ми текне....мамицата.
Со мене збореше мисир, го зборевме следново:

Сега чим се мења името на лигата, титулите се ресетираат, почнуваат од нула да се бројат :D

Конечно пак на врвот :sneaky:

Сега чим се мења името на лигата, титулите се ресетираат, почнуваат од нула да се бројат :D

Дааааа бееее
вака ќе ни се рестартира среќата :D

Грешка си, први ќе бидеме ние, исто како шо секој август пред почетокот на првото коло сме први на табелата :cool:

Чекајте другари, Премиер Лигата била прво без спонзор, па Карлинг Премиер Лига, после 3 сезони иде како Бајклајкард ПЛ, па да стане Браклајс ПЛ. Ливерпул на 4 менења на името на лигата не чепнал титула. :(

Чекајте другари, Премиер Лигата била прво без спонзор, па Карлинг Премиер Лига, после 3 сезони иде како Бајклајкард ПЛ, па да стане Браклајс ПЛ. Ливерпул на 4 менења на името на лигата не чепнал титула. :(
Уште не го смениле а одма почна со вадење...

Уште не го смениле а одма почна со вадење...
Да ти кажам со време дека не е до името, до клубот ти е...да не испадне после пиштоли оти бараш, кога веќе си имун на отрови. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1427466451][/DOUBLEPOST]кој кур и е на оваа кајганата бе -.-'

Да ти кажам со време дека не е до името, до клубот ти е...да не испадне после пиштоли оти бараш, кога веќе си имун на отрови. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1427466451][/DOUBLEPOST]кој кур и е на оваа кајганата бе -.-'

Не пцуј, ќе те банирам од тема.[DOUBLEPOST=1427466796][/DOUBLEPOST]Не зошто јадеш говна за Ливерпул :D

Не пцуј, ќе те банирам од тема.[DOUBLEPOST=1427466796][/DOUBLEPOST]Не зошто јадеш говна за Ливерпул :D
Ти покачија плата и човек неможе да каже ништо против Кајгана. :(

Готово, ја изгубивте битката за најдобра лига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom