Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Канепи ќе ја погодам, ми треба уште една од другите две. :icon_lol:
Ставро ти се кладиш на ова коњи и голф која е според тебе најдобра од онлајн кладилнициве да се регистрирам

Ставро ти се кладиш на ова коњи и голф која е според тебе најдобра од онлајн кладилнициве да се регистрирам

На голф никогаш не сум се кладел. Коњските трки ги имаш на сите англиски кладилници, со тоа што ако си успешен, најбргу ќе те лимитираат на Stan James, а најдолго ќе те толерираат на William Hill и на Bet365. Коефициентите се слични на сите кладилници.

znaci ubedlivo najgolemi koif dava pinnaclesports.com ali tuka se igra samo singl mozi i vo zivo ama zaebani igri imaat uplata kolku sakas nikogas nema da te limitiraat igram 4 godini ete nisto ne mi fali a na marathonbet.com najgolemi koif i najdobri igri VO ZIVO[DOUBLEPOST=1427382974][/DOUBLEPOST]znaci ubedlivo najgolemi koif dava pinnaclesports.com ali tuka se igra samo singl mozi i vo zivo ama zaebani igri imaat uplata kolku sakas nikogas nema da te limitiraat igram 4 godini ete nisto ne mi fali a na marathonbet.com najgolemi koif i najdobri igri VO ZIVO

Да не знаете зошто Badosa - Peng стои како cancelled и сега оваа Badosa игра со Zheng ? На тикетов ми пишува дека Badosa игра со Peng, ваљда на крај ќе ми се смета како 1 коеф?

znaci ubedlivo najgolemi koif dava pinnaclesports.com ali tuka se igra samo singl mozi i vo zivo ama zaebani igri imaat uplata kolku sakas nikogas nema da te limitiraat igram 4 godini ete nisto ne mi fali a na marathonbet.com najgolemi koif i najdobri igri VO ZIVO[DOUBLEPOST=1427382974][/DOUBLEPOST]znaci ubedlivo najgolemi koif dava pinnaclesports.com ali tuka se igra samo singl mozi i vo zivo ama zaebani igri imaat uplata kolku sakas nikogas nema da te limitiraat igram 4 godini ete nisto ne mi fali a na marathonbet.com najgolemi koif i najdobri igri VO ZIVO

За коњи праша човекот, нема коњи на Пајнаклспорт.

Мали-Габон од кога е измислен фудбалот играат 0-2 гола, а сега кога за 7+ коефициентот е 65 нормално 3-4 ќе заврши..
А баш вчера му викам на еден другар види какви утакмции има Габон 2ка гана 1 , Германија 4+ ...

Канепи да ја победи Лепченко, коефициент 2.05. Младенович да ја победи Захвалова Штрицова, коефициент 3.20. Мек Хејл да ја добие Петкович, коефициент 3.3.
А инаку твојот начин на кладење е феноменален, секое коло играш против Захлавова Стрицова затоа што ја мразиш. :pos:

А инаку твојот начин на кладење е феноменален, секое коло играш против Захлавова Стрицова затоа што ја мразиш. :pos:

Имав неколку субјективни кладби против неа, не велам не... :D

браво за џонсон.. пред своја публика сам да се победеш не е многу лесно...

Да ви се помочам во тој тенисот..утре Словачка,Англија и Швајцарија ви ги даваат поклон кладилниците вие во глупите жени се запнавте за 1.20 помочан коефициент....па ќе најдам некоја рандом 2+ од Бразилските од 11 часот и нема да се нервирам со тенисот помочан..и плус по 1.30 коефициентите се за два гола да падни..

Ако не бидат местени искрено не знам како можат да не излезат Швајцарија,Англија и Словачка утре

j.janovic 21.5 + and
Lepchenko V. (Usa)-
Kanepi K. (Est)
1 kec na denot hehe

Интересен податок има кај мечот Грот-Зверев.Грот во 12 сервис гејмови има изгубено само 5 поени(46/51),а Зверев му направи брејк.Clutch.:icon_mrgr:

сега ќе дојде Ставро да се фали за Младенович и Канепи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom