Давид!
Голем Ентузијаст
- Член од
- 23 март 2015
- Мислења
- 171
- Поени од реакции
- 47
Зависи од расположението.Oд метал што слушаш?
Зависи од расположението.Oд метал што слушаш?
Koj бендови, пиши 5 пример?Зависи од расположението.
Mеталика, Пантера, Нирвана,Корн,Слипкнот,Ац/Дц...Koj бендови, пиши 5 пример?
Нирвана и AC/DC пример не се металMеталика, Пантера, Нирвана,Корн,Слипкнот,Ац/Дц...
Абе за турбофолк забораи да кажеш.Да, имам 13. Ама сум зрел.
Е ај докажи дека нема врска изгледот. Никој не разбира.
Koj бендови, пиши 5 пример?
Mеталика, Пантера, Нирвана,Корн,Слипкнот,Ац/Дц...
Сaмo метaлOд метал што слушаш?
Не поднесувам.Абе за турбофолк забораи да кажеш.
Еве од мене ќе ти кажам. Сум пуштал 3-4 години музика во Апореа (веројатно си чул за нештово пошто си од Прилеп) до пред 5 години некаде, веројатно тогаш си бил забавиште или помал. Тогаш рокерски беше тој стариот кафич. По дифолт носам кошулче/фармерка, кошулче/пантолони, а некогаш ко че се чувствувам поинаку носам блузи од Дивижн, Верка и останата багра бендови. Јас ја немам потребата да се појавам в парк со скоцкан изглед за да некој ме препознае и речи-Еј овој е од нашите, носи црни маици со Мејден.Да, имам 13. Ама сум зрел.
Е ај докажи дека нема врска изгледот. Никој не разбира.
Еве јас подобро би слушал турбофолк отколку реге...Не поднесувам.
Зошто? Регето шири љубов и мир. А турбофолкот, само да се напиеш неколку чаши алкохол и да бидеш дрво пијан.Еве јас подобро би слушал турбофолк отколку реге...
Регето е досадна музика бе Шо Боб Марли, шо дрн дрн јариња. Љубов шири женската, па ако шири нозе, уште пубо. Заеби музички доктрини за Love, peace and sex.Зошто? Регето шири љубов и мир. А турбофолкот, само да се напиеш неколку чаши алкохол и да бидеш дрво пијан.
Секој е то шо се чувствува. Сум видел многу од овие кои ти ги опиша со долга коса, со маици темни, со тесни фармерчиња кои се декларираат дека слушаат метал, а слушаат тешки бљувотини од метал, некои бендови со емо пискави вокалчиња и по некое замрсено солце. И фала курцу дека не се металци, туку се глупи деца шо не пораснале.
Mеталика, Пантера, Нирвана,Корн,Слипкнот,Ац/Дц...