Една недела одморете ги од пцуења на форумов, им проработе инаетот и срцето да се докажат пред примадоните наши, нешто што повеќе се цени.
Честито на ремито рамно на победа
Честито на ремито рамно на победа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ПАЧА

Не влажна била топката, каква сака нека е, Пачата си ја турна топкава вмрежа како додавање во одбојка...

Има пауза, наредното коло е на 4 април, па од 4 до 11 се играат три кола, бидејќи ќе има и натпревари и во средата.Прашање е дали ќе има пауза ова недела, можно е да има оти сепак има репрезентативци од првенството. А инаку Битола ќе се игра ако се игра, трага нема од почеток на реновирање ни терен ни ништо...

Ѓоко ти си наша икона!
Кој чуден народ сте човече,до вчера плукавте,а ради еден факинг бод со Вардар,идолизирате.Решете се едно и пичете си,јас сум од овие плукачите Џони среден прст шо ни вади и дур не видам игра и континуитет,не менвам мислење ради еден гол Пачата сам шо си го пикна.![]()
Абе кога ќе видиш сега и нас ништо не ни се годи.
1.Горазд не ни чинеше- пред то само жени тренирал ,
2. Здравков не ни чинеше -анонимус бил и не го бивало ,
3. Боче и тој не ни чинеше - седел само на клупа и дреми
4. Мане и тој ги терал да лежат (потполно и јас за него се согласувам)
5.Е сега и Ѓоко и тој не ни чини.
Добро бе кој го сакате да го дојсат Карло Анчелоти (и него да го дојсат и тој нема да ни чини).
Значи треба да застани еден тренер едно 4-5 години да му се дај доверба и да се барат резултати по тој период а нема во државата по достоен од Ѓоко (со сите негови мани и лоши особини).Синкир дојде Ѓоко и растури тим кој секоја година игра во Европа а последен и единствен освоен трофеј 2001 година.И ние претерваме и не знајме шо сакаме.Значи треба да се намали тензијата и притисокот и макар ако треба и втора лига да се оди, само да се организира клубот.Оти некоја разлика дали играш втора лига или во прва мачиш мака за опстанок нема.Треба трпение и време да се направи нешто што е тотално уништено.Нема ништо преку ноќ.Па видете ги Вардар И Шкендија на толку пари и вложувања, само ептен малце се понапред од другите а уште не се кадарни да го надминат еден организиран Работнички.
п.с.А јас на тие плукачите да сум ќе му забранам на стадион да влегват вклучително и бивши играчи оти со врски 90% од нив за штета на некој други се напраја играчи и се понашат ко татко му да го напрај клубот.Море мрш онаму нек се гонат.
[DOUBLEPOST=1427120523][/DOUBLEPOST]И ќе забораев најважното:И до партиските
шо мешат прсти во клубот.