- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 5.970
- Поени од реакции
- 3.574
Бејл anyone? Го видовте стварно?
Лево сметало игра во тимов тој. Важна улога има.
Нека се насоча на ЛШ сеа, таман е.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бејл anyone? Го видовте стварно?
za neresenoПрво полувреме и заслуживте да водите, ама второ беше сосема друга приказна ....![]()
Повеќе Иско потфрли отколку Бејл, да бидеме реални.Бејл anyone? Го видовте стварно?
Карло изигра како пичка второ со измените, тотална пичка. Највеќе ме нервира кога чека да падне игра да примаме гол и тогаш му текнува дека може да прави измени. Нема клупа што нема ама можеше да ја среди одбраната малце од малце, можеше Силва многу порано како и Хесе место Бејл не Иско, е сега не е идеално меѓутоа може ќе проработеше него вака кога изгубија.
Се е готово сега, имаат неколку утакмици до крај, ако ги победат сите може ќе се радуваат на крај, али горе доле поебана е сезонава со лигата.
За жал ја немавме среќата тој еден момент што многу често знае да го одлучи Ел Класико да биде во наша корист. Една од тие 100% шанси да влезеше ќе беше подруго.
Топ си бевме, играва дава надеж за остатокот од сезоната, таман и Родригез ќе се врати, не смеат како лани така лесно да се откажат од титулата. Нека се борат до крај, има Барса неколку тешки натпревари, може да им се случи и нешто слично како против Малага. Не треба вината ако ја изгубиме титулата да ја бараме во овој натпревар, мене ми е криво што и покрај победата на првото Ел Класико, и покрај неколку неочекувани киксови на Барса ние не успеавме да направиме удобна предност пред овој натпревар. А можевме.
И да, денеска читам Де Геа одбивал да го продолжи договорот со Манчестер. Ако е стварно така не смееме да го испуштиме, го имаме и Навас али мислам дека Де Геа е една класа подобар. Време е Икер полека да си оди, нема избрането добро на голем натпревар не памтам од кога.