Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Као што разбрав од оние имбецилине на Прва што водат емисија за музика, јебем ли га као се вика, еднаш ми беше пуштен телевизорот на 1 и случајно ги заслушав.Шо бара Австралија у Евровизија?
А уште подобро прашање е шо бара Израел у Евровизија?

ПрФ пат слушам, пратев порано Евровизија ама никад не сум ги приметил, или сум забораил.@Џонтра Волта, Израел настапува на Евровизија откако јас паметам за себеси. Имаат дури и победено. Кончита не е првиот трансџендер што победил на Евровизија. Во 1998, Израел победија со Дана која го има променето полот од машко.
Повели:
И јас секогаш сум се прашувала што мајка бара Израел на Евровизија, ама ете...
знам дека учествуваат. Тепаа пред некоја година нели?Од Австралија имаме 12ка, нели.

Можеби не 12 поени, но да очекуваме бар 8 или 10 поени, зошто една четвртина од Австралија се Македонци. Ваљда ќе пуштат срце и ќе гласаатОд Австралија имаме 12ка, нели.

Можеби не 12 поени, но да очекуваме бар 8 или 10 поени, зошто една четвртина од Австралија се Македонци. Ваљда ќе пуштат срце и ќе гласаат
Иначе од Австралија добиваме 12 поени ако испратиме народњачка песна, отпеана на Македонски, со печалбарски мотиви.
![]()
?Незнам јас од музика не се разбирам, ама да си наликуваат по малку.Ne znam zosto ama taa pesna mi e mnogu slicna na Reamonn - Tonight

Естонија да победи на Евровизија - мало сутра. Иста трагичари се и тие - ко нас, може малку поарни. Каква песна и да пратиме, ако немаш ветар у грб ништо не правиш. If you know what I mean.
Добро може погрешно се изразив, зборот ми беше дека нивната песна ми е најдобра од сите понудени. Инаку јасно е, да, евровизија е политичка/пропагандна манифестација.Естонија да победи на Евровизија - мало сутра. Иста трагичари се и тие - ко нас, може малку поарни. Каква песна и да пратиме, ако немаш ветар у грб ништо не правиш. If you know what I mean.