Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Во цело полувреме незнам да имало поголем посед на некоја утакмица
Иначе Арсенал со Евертон за време од 5 мин 100-0

Имаше оше една Арсенал дек шо имаше 100-0 посед топка.Проби најди.

Синклер го купија меѓу другото и за да попунат квота.

@Stefan-kobe да бе брат, у реду е, ајде, за Коста, али цел тим да трчкараат по судија? Ја сум сигурен дека вакво нешто немало од страна на Челси, од кога ги памам како екипа. У екот на најголемата судиска неправда кога им се деси, само Балак и уште еден двајца идеа на судијата.

Иначе, ова кога играч ке добие црвен картон вака рано, се сјебува цела утакмица.
Дај нека смислат некоја алтернативна казна, кога не се работи за оштар старт, дај им на одредена екипа нека играат одредено време со играч повеќе како предност, нека биде подинамично.

Јас мислам дека Бони ќе се снајде во Сити. Он е играч што одговара на оваа игра на Сити, брз, подвижен, знае со топка, а и одлично се надополнува со Агуеро. Дека е преплатен тоа секако си стои, ама мислам дека ќе се снајде. Џеко е вишок во тимов и за доброто на неговата кариера треба летово да го напушти Сити.[DOUBLEPOST=1426948162][/DOUBLEPOST]
Синклер го купија меѓу другото и за да попунат квота.

@Stefan-kobe да бе брат, у реду е, ајде, за Коста, али цел тим да трчкараат по судија? Ја сум сигурен дека вакво нешто немало од страна на Челси, од кога ги памам како екипа. У екот на најголемата судиска неправда кога им се деси, само Балак и уште еден двајца идеа на судијата.

Иначе, ова кога играч ке добие црвен картон вака рано, се сјебува цела утакмица.
Дај нека смислат некоја алтернативна казна, кога не се работи за оштар старт, дај им на одредена екипа нека играат одредено време со играч повеќе како предност, нека биде подинамично.
Не бе па ти, не ги правдам, него за Коста само ми влезе во очи муабетот што истрчал 50 метри за да дојде кај судијата. :D

Иначе каква алтернативна казна бе, последен играч беше, кој го ебе, сеедно дали е прва или последна минута од мечот, правила си се правила. Тоа со алтернативни казни како играње со играч повеќе одредено време како во ракометот би било тешко срање и би ја уништило смислата на оваа игра.

Де бе чудно ви е за Коста што трчал, а Валдез во Барса од гол што трчаше кај судијата.. :)

Ич, ама ич не го сакам Валдез, толку антипатичен ми е од времето кога Барса трчкараше по судииве, што и ден денес не можам да го смислам ...

Навивач на Ливерпул е. Од каде да знае што се случувало во тоа натпреварување.

Тргни ја едната рака од тастатура, повлечи ја накај себе, погледни убаво и почни да ги броиш прстите :D

Премиер Лига бе.
Челзи ќе освои, дека јас ја отворив :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom