Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Во право сте, се извинувам.

Иначе, 3-та ваква грешка за неполна година. Чембрлејн, Оши, сега и ова. Ова и те како ке им заврши работа на поборниците за видео технологија.

Дали е ова рекорд со посед на топка за едно полувреме?

qenbEMd.jpg

Стварно 26 шута за едно полувреме?? Што напраиле... :D

Има шанси ВБА да остана на 0 во шутеви на цела утакмица.

Во цело полувреме незнам да имало поголем посед на некоја утакмица
Иначе Арсенал со Евертон за време од 5 мин 100-0

Во цело полувреме незнам да имало поголем посед на некоја утакмица
Иначе Арсенал со Евертон за време од 5 мин 100-0
За ПЛ можда немало, а за во Европа, сигурно имало, Барселона мислам имаше утакмици со преку 80% посед.

Manchester City have attempted 26 shots (inc. blocked) so far; the most by a side in the first half of a PL game since 2003-04.

Педерче. :ROFLMAO:

Иначе, за видеото, со некои делови мора да се сложам, не помнам време кога Челси го правел ова со судииве толку често во една сезона.
Еден, двајца играчи да протестираат, во ред...Овде e целиот тим на Челси.

У право беа со анализата кога викаа, смешно е што Коста претрча 50-60 метри да протестира за судиска одлука.

B_2CfwrUcAEC9Ht.jpg
Коста дојде од Атлетико, а таму знаеш што се дешава/ше. :D Се прави најобичен фаул, доаѓаат сите 11 играчи, утрчува цела клупа, Бургос се тепа со тренерот на другата екипа, пола трибина влага на терен, се прави СЕ само за добие играчот на противничката екипа картон. :D

Иначе ВБА требаше 10-0 да губи до сега, Мајхил што све одбрани... Агуеро стварно нема среќа денес, 100 шанси имаше, нејќе и нејќе.

П.с. Кога сме кај статистиката, моменталната ситуација вели:
fOvAprR.png

Добро бе, зашто ме напаѓате, јас само си ја изразив желбата како неутрален гледач дека поинтересно би ми било доколку тие 4 екипи бидат на 1-2 бода разлика во последните 8 кола :D

Не ми текна ич :)
Ќе заврши и тој како Родвел и компанија ми се чини, штета што не игра редовно

Синклер
Исто во Свонси си газеше, направи трансфер во Сити, не добиваше шанса и полека почна да тоне

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom