Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Мизерии сме фудбал годинава ... лани си имавме одличен тренер, за напаѓачи да не правам муабет предобри беа Мрџа и Дауда .. годинава тапа еден ракич го имаме ќе даде 2 гола и ќе промарши 10 100% шанси токму кога најмногу треба... Нинкович и Миљаш не може да ги замени никој .. средината никаква ..... нема шанси за титула годинава .

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Мислу дека проблем су нападачи, немоеже Дауда и Мрѓа да ги заменив стеклен Ракиќ, кој што ке даде еден гол и на следните десет утакмици е поврееде и дете од 17 години, читам тука нешто го брукаат тренерот, но мислам дека не е до него, туку што побргу мора да се донесе еден солиден напаѓач кој знае од 10 шанси да даде 9 гола.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
презентерката е бомба!

иначе вечер од 5, Звезда - Удине

ваљда и Ди Натале ќе игра. :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ја гледавте ли утакмицата ?? Одлично издание на младинците ...
Screenshot_1.jpg Screenshot_2.jpg

Моментите кога влагаше во игра Деки .. на крај на полувремето не го сликав кога го облече дресот на Друлич ...

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Многу емоции вчера, Деки пушти и некоја солза пред Север...

Младите добро изиграа и треба да бидат у првите единаесет затоа што ништо полоши не се од постарите колеги.

Шавија доминираше и вчера:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
08.12.1991 денот кога Големата Звезда го покори светот , со победа 3-0 над Коло Коло ( јас сум бил многу мал само 2 месеци за да пишам сега али имам доста читано и гледано) Звезда стана светски шампион !!! Какви само играчи имало тогаш (да се изразам како Калински) сите до еден мајстори на фудбалската игра . Како што кажав многу сум бил мал за да ги гледам тогаш али татко ми ми има кажувано како се играло тогаш посебно за нашите најдобри во Звезда Најдоски и Панчев , за вториов нема што да се кажува многу сите знаеме кој е и како е , ама како Најдоски немало играч така ми кажуваа мене , само тој ставал глава онаму каде што некој не пуштал ни нога !!
Ехх кога сега би имале таква генерација ама тоа реално гледано тешко потонати во долгови , неисплатени плати , ќе се дадат најдобрите играчи за џабе . Али што е тука е годинава газиме во кошарка па да се надеваме на фајнл фор во Евролигата !

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Срећан ти 70. рођендан, љубави наша!

Иначе, не прозборевме за стартот на сезоната, кикс во Ниш (0:0) и победа во Јагодина (2:3). Тимот има доста потенцијал, само Лалат да ги одбере најдобрите 11 и да се влезе во континуитет. Намаливме од -6 на -4 и во сабота се игра битен меч на “Рајко Митиќ“ на кој ќе има доста народ и ќе се слават 70 години од постоењето на клубот.

WilliamTell

Before Zee Germans get here...
Член од
3 март 2013
Мислења
963
Поени од реакции
1.630
Со Раднички не ја гледав...
Со Јагодина победивме на среќа. Лесно можеше да биди 2-0 на почетокот место 0-2, плус вториот гол на Дарко чиста среќа... И Нешо ми трча онде се гушка со публиката небаре Челзи ги тепавме.
Се на се, долга и мачна пролет не чека јас мислам... Едино нешто шо ми влева надеж е дека гробосите се уште поголеми камења од нас. Како и да е, должиме 11 милиона... Се спомнува Мишковиќ Јуниор пак да меша прсти, не ни се пиши добро во ниеден случај.

Среќен роденден Звездо! Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Добро, има и позитивни работи - ене ги младите играат: Лазиќ, Јовановиќ, Ристиќ, Јовиќ, а ќе добиваат прилика и Грујиќ, Аврамовски, Савичевиќ...

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Одлична игра у последните неколку кола, Катаи и Ристиќ доминираат. :aplauz:
Мислам дека победуваме све до дербито и тоа се исчекува уште од сега.

WilliamTell

Before Zee Germans get here...
Член од
3 март 2013
Мислења
963
Поени од реакции
1.630
Одлична игра у последните неколку кола, Катаи и Ристиќ доминираат. :aplauz:
Мислам дека победуваме све до дербито и тоа се исчекува уште од сега.
Дербито ако не ги уништиме џабе е се...

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557

Победа од 1:0, али реално слаба игра. Рајковиќ е најдобриот млад голман во Европа и тоа го докажа вечерва.

Kajgana Shop

На врв Bottom