UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа што Арсенал изминативе сезона - две, три, подобро игра на реваншите отколку на првиот натпревар е доказ дека дали некои од играчите или Венгер или кој и да е, не знае да се носи со притисокот и играат подобро кога речиси се е изгубено.

1 екипа од Монако,ПСЖ и Атлетико ќе догура до полуфинале.
Се мислам ПСЖ ќе биде изненадувањето.

CAX7-XVWUAAC4qi.png

Тоа што Арсенал изминативе сезона - две, три, подобро игра на реваншите отколку на првиот натпревар е доказ дека дали некои од играчите или Венгер или кој и да е, не знае да се носи со притисокот и играат подобро кога речиси се е изгубено.

Ова е многу години наназад барем ти знајш, со вас кога и да играме ма колку и да сме подобри губиме психички уште пред да почне натпреварот. Тоа според мене и убеден сум е вина само на еден, знајме кој е тој

Ова важеше до пред 10 години. Сега искрено ништо не ми значи.
Брат да не се лажеме пошо ќе биде баш така, Дортмунд е тој што ќе треба да нападне од прва минута а Јувентус да се брани и да чека контри.

Само да не му се деси бродолом на Алегри ко што за малце ќе испаднеше Милан од Арсенал иако имаа 4-0 на домашен терен.

Брат да не се лажеме пошо ќе биде баш така, Дортмунд е тој што ќе треба да нападне од прва минута а Јувентус да се брани и да чека контри.

Само да не му се деси бродолом на Алегри ко што за малце ќе испаднеше Милан од Арсенал иако имаа 4-0 на домашен терен.
Мислам дека Мондо алудираше на тоа дека сега одбраната на Јувентус е далеку од тоа што беше пред 10 години, и дека сега не важи баш таа репутација што вообичаено ја имаат италијанските екипи.

Инаку, сигурно дека така ќе се игра, јас ќе се изненадам искрено Јуве да има повеќе од 40-42 посто посед.

А во врска со Алегри, јас напишав у фан клуб дека се надевам дека го гледал натпреварот Челзи-ПСЖ и го увиде тактичкото самоубиство што го направи Мурињо со тоа што се забарикадира пред гол, пошто многу слично би требало да биде и нашата тактика вечер...

Ова е многу години наназад барем ти знајш, со вас кога и да играме ма колку и да сме подобри губиме психички уште пред да почне натпреварот. Тоа според мене и убеден сум е вина само на еден, знајме кој е тој
Е заборавив да додадам прееска, Жиру и Санчез се гледа дека се исклучок, ладнокрвни на такви натпревари, барем таков впечаток имам добиено, не ми делуваат на некои што се бедираат.

#WengerOUT

потполно се сложувам и Озил супер им се уклопи со неговата игра. Секогаш кога е битно Озил е тука да ја усере, џабе вчера играше добро кога последните 10 минути згреши 4-5 битни додавања.

измените на Венгер :facepalm:

Моја се повреди и мислам дека Облак добро ќе ја искористи оваа шанса.

Вечер Јуве ќе се бранат, ќе трошат време, ќе глумат, типично италијански.
Уба изјава на Клоп
Идемо #Дортмунд!

Samo da ne primi Juve prv gol, zasto ke primat uste 4 posle :))

Слика од Клоп

Ова е најлошото нешто за Јувентус, кога му одговара и реми покрај нормално, победата.
Со Баерн 2009/10 им требаше Х, се пос*аа.
Со Галатасар се случи истото.
Со Шахтјор им требаше Х, но отидоа на победа и фала богу продолжија даље како 1-ви у група.

Треба да идат на победа, но не по секоја цена, туку на претпазлива., поради примениот гол дома. Само така може да продолжат понатаму. У спротивно ќе се вратат и ќе си останат дома.

Сите зборат како Јувентус има спори одбранбени играчи, и поради тоа треба да игра претпазливо поради брзите крила на БД. Што правиме со Хумелс, Суботич, и кој и да игра уште пред голман? Тие спринтери да не се. Мората и Тевез се сигурно побрзи од нив. Спомнато ради реда, но и така е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom