B
Beck's
Гостин
Link imas od natprevarot za spustanje ili ako mozes upload naprajЦелиот овој натпревар беше
Си имам снимка, баш ќе си го изгледам![]()

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Link imas od natprevarot za spustanje ili ako mozes upload naprajЦелиот овој натпревар беше
Си имам снимка, баш ќе си го изгледам![]()

Ѕе?
Ова важеше до пред 10 години. Сега искрено ништо не ми значи.
Тоа што Арсенал изминативе сезона - две, три, подобро игра на реваншите отколку на првиот натпревар е доказ дека дали некои од играчите или Венгер или кој и да е, не знае да се носи со притисокот и играат подобро кога речиси се е изгубено.
Брат да не се лажеме пошо ќе биде баш така, Дортмунд е тој што ќе треба да нападне од прва минута а Јувентус да се брани и да чека контри.Ова важеше до пред 10 години. Сега искрено ништо не ми значи.
Мислам дека Мондо алудираше на тоа дека сега одбраната на Јувентус е далеку од тоа што беше пред 10 години, и дека сега не важи баш таа репутација што вообичаено ја имаат италијанските екипи.Брат да не се лажеме пошо ќе биде баш така, Дортмунд е тој што ќе треба да нападне од прва минута а Јувентус да се брани и да чека контри.
Само да не му се деси бродолом на Алегри ко што за малце ќе испаднеше Милан од Арсенал иако имаа 4-0 на домашен терен.
Е заборавив да додадам прееска, Жиру и Санчез се гледа дека се исклучок, ладнокрвни на такви натпревари, барем таков впечаток имам добиено, не ми делуваат на некои што се бедираат.Ова е многу години наназад барем ти знајш, со вас кога и да играме ма колку и да сме подобри губиме психички уште пред да почне натпреварот. Тоа според мене и убеден сум е вина само на еден, знајме кој е тој
#WengerOUTОва е многу години наназад барем ти знајш, со вас кога и да играме ма колку и да сме подобри губиме психички уште пред да почне натпреварот. Тоа според мене и убеден сум е вина само на еден, знајме кој е тој
Тоа што Арсенал изминативе сезона - две, три, подобро игра на реваншите отколку на првиот натпревар е доказ дека дали некои од играчите или Венгер или кој и да е, не знае да се носи со притисокот и играат подобро кога речиси се е изгубено.

)Слика од Клоп