stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
Не се глупирај, смири се.Да му ебам матер у пичка на Санчез!
Ништо ајде, да атакуваме на второ место у ПЛ и да го зееме ФА ќе биде добра сезона.
Не се глупирај, смири се.Да му ебам матер у пичка на Санчез!
100% точно, Велбек у никој случај не смееше да излезе, одма се виде колку фалеше неговата енергија и продори, Тео со ништо не придонесе, Санчез цела утакмица исто не направи никаков импакт.Велбек не требаше да испадне...
Шо да се се смирам, најдобриот играч два ипол месеци го нема нигде. Се сопка од топка бетер од Велбек у Јунајтед.Не се глупирај, смири се.
Ништо ајде, да атакуваме на второ место у ПЛ и да го зееме ФА ќе биде добра сезона.
Оваа утакмица ништо Жиру не се изнапромашува,само малку ја заеба таа што му ја чепна малце на Санчез и тоа поради преголема желба да даде гол,друга ситуација не памтам пошто тие другите беа удари од одбиени топки...Да имавме среќа немаше да се вика клубот арсенал...
Пак журу се изнапромаши, санчез тотално ван форма.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Знам дека не е у форма, ама така да го пцуваш игрчот кој цел тим носеше на почетокот на сезоната е неблагодарно. Кривицата е во целиот тим но за првата утакмица + немањето на среќа. Волкот уопште не требаше да влезе.Шо да се се смирам, најдобриот играч два ипол месеци го нема нигде. Се сопка од топка бетер од Велбек у Јунајтед.
Волкот требаше да влезе, ама на место Санчез.
10 години бе брат така, ќе станиме полека но сигурно како Валенсија, Рома и треторазредни екипи... Иако играме во ЛШ немаме никаков успех. Никаков.Викате боли а? Ако нека боли! Пцујте го сега Санчез,Санчез е крив што Жиру на емирати празни голови промашуваше.Санчез е крив што кога се игра двомеч ние првата ја играме како да е цела лига од 100 утакмици.
Не да ме сватите погрешно и јас не сум задоволен од Санчез, треба да се седне на клупа оти многу ја пимпла топката.
Волкот има заборавено фудбал да игра.
Озил 2 години игра во англија уште го бутаат како мало дете.
Ајде нека запнат сега во ПЛ и нека го земат Фа-купот и ке биде добро,ама догодина минимално до полуфинале ке треба да одиме.
позз