Фан Клуб: Арсенал

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Велбек не требаше да испадне...
100% точно, Велбек у никој случај не смееше да излезе, одма се виде колку фалеше неговата енергија и продори, Тео со ништо не придонесе, Санчез цела утакмица исто не направи никаков импакт.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.507
Поени од реакции
10.265
Не се глупирај, смири се.
Ништо ајде, да атакуваме на второ место у ПЛ и да го зееме ФА ќе биде добра сезона.
Шо да се се смирам, најдобриот играч два ипол месеци го нема нигде. Се сопка од топка бетер од Велбек у Јунајтед.

Волкот требаше да влезе, ама на место Санчез.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Да имавме среќа немаше да се вика клубот арсенал...

Пак журу се изнапромаши, санчез тотално ван форма.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
22 декември 2013
Мислења
139
Поени од реакции
211
Да имавме среќа немаше да се вика клубот арсенал...

Пак журу се изнапромаши, санчез тотално ван форма.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Оваа утакмица ништо Жиру не се изнапромашува,само малку ја заеба таа што му ја чепна малце на Санчез и тоа поради преголема желба да даде гол,друга ситуација не памтам пошто тие другите беа удари од одбиени топки...

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Шо да се се смирам, најдобриот играч два ипол месеци го нема нигде. Се сопка од топка бетер од Велбек у Јунајтед.

Волкот требаше да влезе, ама на место Санчез.
Знам дека не е у форма, ама така да го пцуваш игрчот кој цел тим носеше на почетокот на сезоната е неблагодарно. Кривицата е во целиот тим но за првата утакмица + немањето на среќа. Волкот уопште не требаше да влезе.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ajdeeeee sea Sanchez e kriv sho Mertesaker na Emirati sakashe da igra centatfor. Ne praj zabava Fake. Zhiti mene. Razbiram se, ama Sanchez ?! Ozil demek poaren beshe ili Santi. Nemave kreativnost denes. Se sho se napraj beshe od napagjachite Deni i Olivie.

Ali izletite na Per, kapitenot koj igra bez motivacija gi plativme skapo. Ne e kriv Wenger za to, tuku direktno Per.

Sakavme lesen protivnik, dobivme. Verojatno trebashe Monaco da ja predadat bidejki samo taka mozhevme da pomineme dalje. Emirati ne e tvrdina i nema da bide, bidejki poslednite 4 godini tamu samite se eliminirame. Go nemame duhot na shampionite vo nas i mislam deka toa kje ne sledi seushte. Eve vekje 10 godini se zadovoluvame so plasman vo LS i po nekoe finale vo kup. I ovaa godina nema da bide porazlichna od prethodnite 10.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Викате боли а? Ако нека боли! Пцујте го сега Санчез,Санчез е крив што Жиру на емирати празни голови промашуваше.Санчез е крив што кога се игра двомеч ние првата ја играме како да е цела лига од 100 утакмици.

Не да ме сватите погрешно и јас не сум задоволен од Санчез, треба да се седне на клупа оти многу ја пимпла топката.
Волкот има заборавено фудбал да игра.
Озил 2 години игра во англија уште го бутаат како мало дете.

Ајде нека запнат сега во ПЛ и нека го земат Фа-купот и ке биде добро,ама догодина минимално до полуфинале ке треба да одиме.
позз

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Викате боли а? Ако нека боли! Пцујте го сега Санчез,Санчез е крив што Жиру на емирати празни голови промашуваше.Санчез е крив што кога се игра двомеч ние првата ја играме како да е цела лига од 100 утакмици.

Не да ме сватите погрешно и јас не сум задоволен од Санчез, треба да се седне на клупа оти многу ја пимпла топката.
Волкот има заборавено фудбал да игра.
Озил 2 години игра во англија уште го бутаат како мало дете.

Ајде нека запнат сега во ПЛ и нека го земат Фа-купот и ке биде добро,ама догодина минимално до полуфинале ке треба да одиме.
позз
10 години бе брат така, ќе станиме полека но сигурно како Валенсија, Рома и треторазредни екипи... Иако играме во ЛШ немаме никаков успех. Никаков.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Баш Озил доста солидно изигра, па може да кажам дека последниве две како што ги изигра никогаш не изиграл така.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Првата утакмица не кошташе премногу Венгер е крив со неговата тактика до негде на првиот меч Жиру промаши се што можеше и не можеше да се промаши :(. Денес Алексис дупка беше ипак мислам дека подобро ке беше да почне Волкот наместо Велкбек тоа е дечки пак се демотивирав блиску но сепак далеку да ти ебам нашата среќа. Малце ке одам офтопик сеа не можам да верувам со какви типови живеам во државава цел кафич ја гледа на Арена пренос и од цел кафич се избацува еден кретен да гледа на bet365 и да се направи заебан да кажува пред да даде Арсенал гол и сите да чекаат на него дали ке има гол или се изнервирав на крај последните 10минути појдов да ги гледам кладилница таму бетер, затоа одсеа дома стрим и гледај си на раат поздрав COYG фа е наш

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Озил денес беше одличен. Со Кокелин срце на терен оставија.
Ремзи исто одличен кога влезе, ама џабе, многу тешко пробиваме тимови кои се бранат со 11 играчи.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Бункераши се разбиваат со високи играчи и нафрлања од страна, од средина со директен шут многу тешко се даваат голови. Ние имаме двајца играчи кои се малку повисоки од другите дворфови и миџети.

За елиминацијата за мене е крив Пер и никој друг. Да не примевме гол у последна секунда ќе беше подруго денес, ама тоа е муабет „да беше баба машко“. Два гола примени поради неговите задоцнети реакции, малку фалеше и денес да примат уште некој поради тоа што не стигнуваше да покрие. Кога го гледаш како тргнува да брка играч уште пред да тргне знаеш дека нема шанси да го стигне. Среќа е што не ни се паднаа тимови со побрзи играчи па да бевме декласирани.

Kajgana Shop

На врв Bottom