Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.255
- Поени од реакции
- 18.464
Полека малку момче, полекаСамо нека им извади Јунајтед барем нерешено, па на Емирати да го јаде курот курево, е тек тогаш ќе го видиме моментумот

Полека малку момче, полекаСамо нека им извади Јунајтед барем нерешено, па на Емирати да го јаде курот курево, е тек тогаш ќе го видиме моментумот
Кој е озбилен?Абе ја мислев топџииве се заебаваат со борбата за титулата, а овие озбилни да ти биле.![]()
Ме тестираш сега. Го знаеш одговорот зошто ги читаш истите теми што ги читам и јас.Кој е озбилен?
Речи му него да не се прај, еден е. Ние сме повеќе.Ганер се надева на титула,другите не ни размилсуваме за тоа,не се прајте и вие
Нели сите сте Ганери?Ганер се надева на титула,другите не ни размилсуваме за тоа,не се прајте и вие
Имаше уште двајца-тројца пишано во фан клубот. Ме мрзи да ги барам сега.Ганер се надева на титула,другите не ни размилсуваме за тоа,не се прајте и вие
А брат ќе ти го пуштам боксер.Колку само не знае што зборува Мурињо...
Го прашуваат за ЛШ на прес за БПЛ,вика прашете ги Арсенал и Сити пошто они се у ЛШ,ова е прес за БПЛ прашувајте прашања од оваа тема.
Денес го прашуваат за тема БПЛ у врска со Арсенал,како контра аргумент дава утакмица од ЛШ и моментум.
Ама да,медиокрети во мозок ко одредени персони викат мајндгејмс било тоа.![]()
Венгер требаше да се обеси до сега.Слободно читнете у фанклубот кај нас па кажете кој тоа се надева на титула, си правевме сценарија и математики,никој не рече дека тоа остварливо, ама ако по некоја случајност се деси, Мурињо може одма да се пензионира од фудалот засекогаш.
Би можел после да почне шаховска кариера па таку нека си прави мајднгејмс колку сака.