Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Лука Тони ги држи во живот Фиорентина :D шанса за ЛШ...

Добро бе оти Рафа толку малце го користи Габи, детето е неверојатно... Господе боже

Смешни се Наполи, секоја шанса да се прибллижат до второто место ја ебаваат.

Сеа Лацио ќе им покажит како требит:icon_mrgr:

Кога веќе поминавме со Бати и Шева,тука има уште една тешка и тесна споредба на две Калчо легенди..два светски шампиони кој се легенди на Рома и Јувентус и на Италјанскиот фудбал ..со безброј голови и безброј достигнувања ....Франческо Тоти или Александро Дел Пјеро....кој е/бил подобар и покомплетен играч според вас?...е тука се минорни нијанси и прашање на вкусови..
Totti%20&%20Del%20Piero%20(Roma-Juventus).jpg

Дури за Роналдо и Меси ќе најдиш некоја предност и ќе увидиш дека Меси е подобар играч,овде искрено не знам кој е подобар,секој со свој предности

Кој и да кажеш дека е боље ќе згрешиш, Алекс Џенталмен комплетен играч, али мене Тоти ме бендисувал повеќе секогаш, ми се свиѓаат играчи како него, со таква ароганција и темперамент. Без дискусија двете најголеми легенди во напаѓачката линија на Италија икад.

Подолски е меѓу најслабите играчи во Серија А моментално.

Како се заебав кец да ги играм Интер мизерииве бе :sramezliv:

Овие се тие јаките Интер шо не растурија едно полувреме ?

Бенитез е толку глуп што дури и Манчини му се смее. Наполи две години има катастрофа одбрана под негово водство и никако не успеа да го смени тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom