Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
image.jpg

Вечер животот ставете го на Каљари - Емполи ГГ3+... Во Моцарт гледам 2,20 така да во другите кладилници сигурно ќе е поголем коефициентот

Мисли му ја ако не излезе

ти реков ли :)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Te послушав, ама се закачив во Челик од Босна и на друго ги имав Арсенал, Јуве и Атлетико Х пп. 45 +2 Жиру ме поздрави

Не се исти квотите секаде и секогаш,Моцарт важи за кладилница со најмали квоти ама комбинираните типови некогаш се поголеми на пример Евертон во ЛЕ имаше 1иГГ 5.00квота а во Копачка 4 и нешто.
Добро брат, овде си во право, свесен сум дека се менуваат квотите секаде, но најчесто сум гледал како се игра на само на 1, Х поретко и 2 и поретко на голови како 3+, 0-2 гола и комбинирано ГГ3+..
Јас исто така практикувам фикс 1, 2 ама еве не сум сеуште разјаснет доволно добро каде да играм, не знам да споредам секое коло различна и досадно ми стана да споредувам коефициенти, па добивки, знаеш дека ке ти се одмили следење на фудбал и се. Јебига, сигурно не е само тоа кај мене.

јака бе тетка Жу :цицки:

колку се чорба Шити ОЧОБОЛ :facepalm:

Оваја Ерани ја искина нема шанси да ја фатам сега со 6.5 хеникеп .... кретенка нека предаде барем !

Едно минутно молчење за сите што ја имаме Сити..од Барнли губат еј од ебаните Барнли:facepalm:..нека одат сите колективно нека се убијат..сега на кукувден ќе ја свртат

Тенерифе двојче од 3.10 паднат на 2.50 у спортлајф. Сеа на крај ја начекав. Би требало да влезе. Ја врзав со Вардар 2, Нант 2+ и Ваљадолид 1. Ќе го спасуваат денов.

Полека, кокошките на есен се бројат. :D
Како тргна работава нема да се бројат изгледа..... чим во прв сет не зеде 2 гема барем ич не ја сметам сега дека ќе направи нешто , еве и брејкот го врати така да тешко и со овој хендикеп да влезе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom