STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 14.892
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Te послушав, ама се закачив во Челик од Босна и на друго ги имав Арсенал, Јуве и Атлетико Х пп. 45 +2 Жиру ме поздравити реков ли
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Добро брат, овде си во право, свесен сум дека се менуваат квотите секаде, но најчесто сум гледал како се игра на само на 1, Х поретко и 2 и поретко на голови како 3+, 0-2 гола и комбинирано ГГ3+..Не се исти квотите секаде и секогаш,Моцарт важи за кладилница со најмали квоти ама комбинираните типови некогаш се поголеми на пример Евертон во ЛЕ имаше 1иГГ 5.00квота а во Копачка 4 и нешто.

..нека одат сите колективно нека се убијат..сега на кукувден ќе ја свртатјака бе тетка Жу
колку се чорба Шити ОЧОБОЛ![]()
Оваја Ерани ја искина нема шанси да ја фатам сега со 6.5 хеникеп .... кретенка нека предаде барем !

Сити го паѓа џабе...Ти треба да му ја мислиш... ти си ја ставил на ливче, а не јас [emoji38]
Како тргна работава нема да се бројат изгледа..... чим во прв сет не зеде 2 гема барем ич не ја сметам сега дека ќе направи нешто , еве и брејкот го врати така да тешко и со овој хендикеп да влезе.Полека, кокошките на есен се бројат.![]()