Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Арсенал-1
Сити-2
Баерн-2
Барса-2
3,3 коеф
И на ситно Келн Х за 200 и 2 за 150
Играт 11и 10 место претходната Дортмунд ја кикснаа против Хамбургер зошто па да не и овде.

Објасни ми бајо мој, како тоа Гулбис е во подобра форма кога нема победа во 2015? :toe:
:pos::pos::pos:

Инаку тоа загреб - Колдинг тука играат две просечни екипи незнам овие Колдинг шо ги фаворизираат толку како незнам силен тим за мене се ништо како шо реков ако играат со деснак на десен бек ке го примат од Загреб ама и Загреб е тутун од екипа неможе да им се верува очекувам тесен натпревар и кога би ја играл би играл на Колиднг х2 и Загреб имал 5-0 дома шо дека ко ке се видит како ги тепаа тие утакмици со по1-2 разлика освен таа со Кил се друго беше срека едино со ПСЖ не ја глеав ама ПСЖ се банда без команда
Многу на Вардар падна коеф мислам дека плуска ке оди таа
И да сеа глеам дека и Андерсон е во состав и ке ја пуштам Х2 дефинитивно

Последно уредено:
:pos::pos::pos:

Инаку тоа загреб - Колдинг тука играат две просечни екипи незнам овие Колдинг шо ги фаворизираат толку како незнам силен тим за мене се ништо како шо реков ако играат со деснак на десен бек ке го примат од Загреб ама и Загреб е тутун од екипа неможе да им се верува очекувам тесен натпревар и кога би ја играл би играл на Колиднг х2 и Загреб имал 5-0 дома шо дека ко ке се видит како ги тепаа тие утакмици со по1-2 разлика освен таа со Кил се друго беше срека едино со ПСЖ не ја глеав ама ПСЖ се банда без команда
Многу на Вардар падна коеф мислам дека плуска ке оди таа
И да сеа глеам дека и Андерсон е во состав и ке ја пуштам Х2 дефинитивно
Ќе тепа тогаш Колдинг, а и да иде даље се исплати да се стави.

Добро што кур е ова со Шалке бе,4 гола на реал му даваат губат од херта ма да ти ебам лигата пореметена

Добро што кур е ова со Шалке бе,4 гола на реал му даваат губат од херта ма да ти ебам лигата пореметена
Не бе што ти е, една од најјаките лиги е БаЈерн Лигата, ако не и најјака. :angel: Пишав баш у темата за ЛШ, го тепаа Реал а сеа у Германија ќе изгубат од некои мувли. Таму освен Баерн другото се е боранија.

Иначе имам народњак и имам 5 утакмици од Енглезиве на голови. 100% 4 ќе промашам. :D

Денес се брзав да ја фатам ЦСКА во 14 часот и онака еден куп луѓе имаше вкладилница и сите се брзаа да ги стигнат утакмиците во 14,и тој што ми уплаќаше ми ја пиша ЦСКА т1 3+ наместо 2+ и коефициентот беше 2.10 наместо 1.45..и не заприметив,па по 2 минути се истепав меѓу 10 души да ми ја смени:facepalm:..вечно си бегам од среќата,а добивката ќе ми беше дупло поголема ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom