Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Наместо да ме цитираш за глупости пиши некој тип за утре што мислиш...

Бенфика-1
Сити-т2 2+
Барселона-т2 2+
Тун-Граскоперс 2+

ме мрзи да пишам анализа ама утре овие ќе ги пуштам
За утре една работа не разбирам, зошто на ЦСКА против Мордовија е 1.45? ВТФ, па ќе ги откорнат, за титула се борат, а овие се мртвила. Да не има некој инфо?

Последно уредено од модератор:
За утре една работа не разбирам, зошто на ЦСКА против Мордовија е 1.45? ВТФ, па ќе ги откорнат, за титула се борат, а овие се мртвила. Да не има некој инфо?
Освен Тошиќ нема некој друг позначаен повреден кај ЦСКА ама и да не игра тој тука е Еременко . Можда фактот дека играат добро овие гостиве против појаките тимови ама како и да е треба да тепа ЦСКА утре.

Последно уредено од модератор:
@Stefan-kobe ne ti ide aklot so ovie 100.000 :D da stavese stvarno se po tolku tesko tebe :icon_lol:
Да имав би ставил понекогаш, зашто да не.

Томич имал проблеми со обвинение за поседување кокаин, утре 2.50 на Чорич, пробувам секако.

Последно уредено:
Дај предлог од ракометите. :D
Зашо Загреб е толкав фаворит против Колдинг?
мислам дека се без Андерсон колдинг а го вратија овој Стефансон старецот ли беше е сеа ако играат како против Металург лани со деснорак на десен бек ке го јадат по мене инаку Загреб не се нешто специјално од екипа просеци башка и на срека се пикнаа некако групата им беше благо речено слаба Кил го изненадија ПСЖ ко стално мувли Металург но комент Мешков како нив со Лариоха исто срекно земаа бодој башка овие утакмици сеа поке ги добива тактиката отколку квалитетот пример Сегед денес искрено немислев да победат ама дека можат поволен резултат да извадат мислев .мене ми е Веспрем изиграна од поодамна 2 1,60 кога беше.
Ако утре најдам време ке пишам башка со РС то иам проблем таму имав се за кладењево шо ми беше средно натокмено страни форуми итн ке се најт нешо можеби Шишкава од вардар е добар за плус Брумен ке паузира а и да игра ке го штедат сеа само шо граница ке му дадат незнам 2,5 обично е или 1,5

мислам дека се без Андерсон колдинг а го вратија овој Стефансон старецот ли беше е сеа ако играат како против Металург лани со деснорак на десен бек ке го јадат по мене инаку Загреб не се нешто специјално од екипа просеци башка и на срека се пикнаа некако групата им беше благо речено слаба Кил го изненадија ПСЖ ко стално мувли Металург но комент Мешков како нив со Лариоха исто срекно земаа бодој башка овие утакмици сеа поке ги добива тактиката отколку квалитетот пример Сегед денес искрено немислев да победат ама дека можат поволен резултат да извадат мислев .мене ми е Веспрем изиграна од поодамна 2 1,60 кога беше.
Ако утре најдам време ке пишам башка со РС то иам проблем таму имав се за кладењево шо ми беше средно натокмено страни форуми итн ке се најт нешо можеби Шишкава од вардар е добар за плус Брумен ке паузира а и да игра ке го штедат сеа само шо граница ке му дадат незнам 2,5 обично е или 1,5
Ќе те прашав и за Веспрем, ја меркам за 2ка иако е мала квотата сепак се пресилни за овие смешнициве.
А Загреб ми е тоталка преценет, ама овие чим се без Андерсон не ги чепкам иако мислам дека може да тепаат утре.

Веспрем треба тепаат ама коеф некако ми бодит очи мал ми е тие Риоха незнам шо тим се или играат како дрогирани или се како попарени ништо посебно сепак дома пак може ке извадат нешо ама на гости ке бидат силувани коа ке ми текне дека да се пласира Везпрем беше 1,2 а сеа само за победа им е толкав ич не ја играм кога не ја пробав тогаш

Пошо сум ситен играч и не фрлам по мн пари, за утре

Арсенал 1
Сити 2
Бурнемут 1
Линфилд 2
Барса 2
Бенфика 1

Недела

Челзи 1
Реал 1 Т1
Порто 1
Фејенорд 2
Сераинг 2
Волфсбург 1
Бешикташ 1
Наполи 2

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Коњов Јанович ќе изгуби од овај кретенов висок 1.70 кускуле ццц[DOUBLEPOST=1426304392][/DOUBLEPOST]Кај ги наоѓам Јанович па сега Атланта ... :facepalm:

Последно уредено:
Мој предлог до модераторите за да биде поактивно малку нека стават анкета поврзано со кладилниците односно која кладилница нуди подобри квоти, може на некој да му се разреши дилемата кај да игра.

Мој предлог до модераторите за да биде поактивно малку нека стават анкета поврзано со кладилниците односно која кладилница нуди подобри квоти, може на некој да му се разреши дилемата кај да игра.

Зошто не ја следам темата (сега случајно и влегов). Ако имате ваков предлог, пингајте ме мене и пишете ми што сакате да вметнам во анкета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom