UEFA Europa League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета што уште од сега една од овие две екипи ( Севиља / Виљареал ) ќе мора да отпадне.

Утакмичиште... :cuc:
2-0[DOUBLEPOST=1426192325][/DOUBLEPOST]Каков гол, одличен само дали беше Офсајд?

Каква промена човече јес да се премногу уморени Фиорентина а пак Рома мртва моментално али сепак од Сев - Вил се префрлив на ова и ко трка од мртви коњи да гледам.

Која е најинтересна да ја гледам? Само не Фиорентина пошо Гомез не игра. :(

Која е најинтересна да ја гледам? Само не Фиорентина пошо Гомез не игра. :(
Многу подинамична и е Шпанскава иако е 0-2, Наполи пресврт напрај гледај ги нив :)

Каква промена човече јес да се премногу уморени Фиорентина а пак Рома мртва моментално али сепак од Сев - Вил се префрлив на ова и ко трка од мртви коњи да гледам.
И ја пуштив Виола - Рома и за 2 секунди вратив кај Шпанциве. Разлика у темпо ОГРОМНА, одат по терен мртвите жабари. Т.е стојат, не ни одат.

И ја пуштив Виола - Рома и за 2 секунди вратив кај Шпанциве. Разлика у темпо ОГРОМНА, одат по терен мртвите жабари. Т.е стојат, не ни одат.
Очекувам од Рома поќе иако не знат кај терат веќе 2 месеци, Фиорентина толку можи со истата 11ка игра веќе 3 месеци.

Какви муабети кој ги кажа жити се...

Не стварно Де Бруин нема појма, каков пас од лордот промаши.:boksix:
ja mislam deka lordot bese men of the match :D so samata negova pojava i harizma gi dobija inter :P

Колку се малерозни овие Виљареал не ми се верува искрено...првото полувреме играа одлично,притискаа,се трудеа,Вието веднаш после примениот гол имаше одлична шанса ама едноставно топката не ги сакаше..па и овој Мбиа гол давање:cuc:..секоја чест за ѓупакот,од кај го изваде онај шутот со глава алал нека му е

Па заслужија гол да го ебам. Вието заслужи најповеќе се трудеше од сите. Браво :cuc::cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom