РИМЏОБ!!!

Член од
25 март 2012
Мислења
8.627
Поени од реакции
5.270
Што е римџоб?
Не сакам да трошам интернет за гуглање...

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.312
Поени од реакции
3.699
Не објаснив што значи поимот бидејќи знам дека сите знаат да гуглаат ако не знаат нешто.
Или може имаше претчувство дека ако кажеш на „наше“ што е од прва реплика ќе одеше темата во оваа насока како што оди сега. Сексуални желби и акти има секакви, оставам другите да си прават што сакаат во спална соба ама ова малку „ту мач хард кор“ за мои афинитети...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Следната досетка ќе добие чиста десетка од мене.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
humanus sum nihil alienum a me puto

Превод на српски, Ништа људско није ми страно, али ми је каткад усрано.
Ево ти чиста десетка во склоп на темава.

Ајде сега кој лиже гз нека си ја отвори душичката слободно на темава.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.080
Ево ти чиста десетка во склоп на темава.

Ајде сега кој лиже гз нека си ја отвори душичката слободно на темава.
За работа у јавна администрација - сите ;) Само што кој поише кој помалце.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
За работа у јавна администрација - сите ;) Само што кој поише кој помалце.
Нека опише некој ко ќе отвори гз што чувства му буди, како се пронаоѓа себе си?

D

Daedalus

Гостин
Еве да ја усериозиме темава.
Rimjob не е опасен по здравјето на тие коишто го извршуваат се' додека се одржува хигиена. Машките имаат ерогени зони поради нервната структура околу простатата, што доведува до сексуално задоволство и поинакво доживување на оргазмот доколку жените извршат квалитетен RIMJOB.
Од друга страна, постојат многу лица со пасија да лижат задници бидејќи возбудливоста на сексот ја поистовестуваат со драстичноста и екстремноста на самиот акт!

Ако го земеме сево ова научно, утврдено е дека за време на сексот, чувството за гадење се намалува со растењето на возбудата и многу во други ситуации гадни активности, во таквата состојба се прифатливи, а дури и посакувани од страна на сексуалните партнери.

Тоа вклучува лижење на полови гениталии (орален секс) кое исто така е гадно како и лижењето на анусот, места полни со различни бактерии. Но овие места стануваат примамливи за време на сексуална возбуда, а не гадни.
Со соодветна хигиена, анусот и половите органи можат да немаат неподнослива арома, а ниту пак да бидат опасни по здравјето на тие коишто милуваат да ги бакнуваат и лижат!

Јас мислам дека тоа е супер и сексот нема граници. Радо би пробал РИМЏОБ.
Кажете ДА на сексуалната слобода и експериментирањето во сексот.

Член од
21 ноември 2015
Мислења
11
Поени од реакции
9
Pa mislam deka ne bi uzival mnogu nekoe cupe da mi go lize cmarot, nekako mi e bezveze. Ama znaete vo so uzivam? Uzivam da lizam i ebam zensko supce so jazik (prethodno izmieno sekako). Au kolku me pali toa, alatot mi se stvrdnuva so brzina na svetlinata, osobeno koga ja gledam kako stenka i se smeska. Veruvajte, sekoja zena UZIVA koga i go lizat cmarceto. Try it at home. Strongly recommended.

Член од
10 февруари 2010
Мислења
869
Поени од реакции
343
Не не.
Не можам тоа да ми прават, нема да се осеќам убаво.

Masturbator79

avanturist
Член од
7 октомври 2015
Мислења
14
Поени од реакции
11
odlicno cuvstvo, ako e nezno i nenapadno, bez pikanje prsti.... mene redovno mi se slucuva, pri oralno zadovoluvanje, koga ke se spusti poleka nakaj jajcata i ke pocne so jaziceto da mi go zakaca cmarceto , mmmm

Kajgana Shop

На врв Bottom