Primera División 2014/15

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007

Ќотекот што го изеде Валенсија на Калдерон го видовме сите, но El Día Después го улови Чоло кој одби да се ракува со Нуно по завршувањето на мечот. Classy!

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Ај кај нас еден е плачкото, ама кај овие и Барса пола екипа. :tapp:

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363

Ќотекот што го изеде Валенсија на Калдерон го видовме сите, но El Día Después го улови Чоло кој одби да се ракува со Нуно по завршувањето на мечот. Classy!
љути ни се Бургос и Симеоне уште од првиот меч сезонава :) кога Нуно на прес кажа дека “денес имаме 14 бода, а утре ќе имаме 17“.
Нуно имаше слична изјава и пред оваа утакмица, кога рече “утакмицата со Атлетико е само уште една во низот“. Не ја разбрав ни ја, дали уште една во низот на 4ите победи што беа по ред (па оваа ќе биде 5та) или дека оваа утакмица не е ништо побитна утакмица од останатите. Така ја сватил и Симеоне, па му рече дека не е обична утакмица туку утакмица за трето место.
сега сите тренери на екипите што ни конкурираат за во ЛШ се гневни :D Емери зошто е дебил, а Марселињо уште љубомори зошто во 2008 му удривме корпа и го одбравме Емери за нов тренер :D
Нуно е интересен со изјавите :)...Гранада ни дава гол во 93 за 1:1 и после утакмицата Нуно вика “уште еден бод повеќе кон остварувањето на нашата цел“, сега против Атлетико екипава стигна до бод со крв и пот, а он вика “нема ништо за славење“ :D

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Zver e Nuno, kako ja skocka odbranata svaka cas
Od naleto da mu donesat nesto ekstra za napred, ke bidat duplo pojaki

Член од
20 август 2014
Мислења
35
Поени од реакции
16
Cristiano ronaldo e najdobriot igrac koj nie sme go gledale vo real madrid a real madrid e najdobriot klub I normalno deka najdobriot igrac vo najdobriot tim e najdobar igrac na svetot. RONALDO HALLA MADRID!!!!!

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Што е ова за директен црвен само 1 утакмица го казниле мајмунот и тоа непосредно пред класико :bravobe:

Да беше играч на Реал досега 10 страни ќе наполнеа барса фанс

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Што е ова за директен црвен само 1 утакмица го казниле мајмунот и тоа непосредно пред класико :bravobe:

Да беше играч на Реал досега 10 страни ќе наполнеа барса фанс
Мајмунот ваш пеналдо боксираше играчи и ништо не го казнаа сега за еден обичен фаул многу е и еден. Да беше некој ваш ќе му го поништеа :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Прес закажал Флоро за во 1 и пол.

Статус