Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Македонец,да му го јадеш на Озил,е така. :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750

Второто за малку не се гледа топката во голот, сеа е поарно : )

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Јас уште мислам дека Гибс е подобар од Монреал. Некако многу поприродно делува на таа позиција. Цврсто стои, ретко прави глупости, офанзивно е поопасен од Начо. Не го спорам квалитетот на Начо, одлично се снаоѓа на таа позиција но сепак Гибс за мене е подобар.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
на што факс си па ти, вселенско инжинерство ? :D
Ќути брат...[DOUBLEPOST=1426007709][/DOUBLEPOST]
Јас уште мислам дека Гибс е подобар од Монреал. Некако многу поприродно делува на таа позиција. Цврсто стои, ретко прави глупости, офанзивно е поопасен од Начо. Не го спорам квалитетот на Начо, одлично се снаоѓа на таа позиција но сепак Гибс за мене е подобар.
Да,ама Начо е во форма затоа моментално Начо>Гибс.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Сериозно брат ова го кажа.Значи не го зимај голот на Начо види само како открива простор за крилата да имаат каде да дриблаат,а Гибс ни знае да нафрли ни знае простор да им отвори.
Значи види ги само офанзивните подавања помеѓу Монреал и крило и Гибс и крило,би требало се да ти стане јасно.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.728
Моментално Монреал>Гибс али МОМЕНТАЛНО , немој ве молам да ми ги споредуете целокупно оти Гибс е светлосни години пред Монреал у се. Формата му е падната моментално и тоа е тоа .

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Сериозно брат ова го кажа.Значи не го зимај голот на Начо види само како открива простор за крилата да имаат каде да дриблаат,а Гибс ни знае да нафрли ни знае простор да им отвори.
Значи види ги само офанзивните подавања помеѓу Монреал и крило и Гибс и крило,би требало се да ти стане јасно.
Не заебавај сеа, непобитен факт е дека Начо го користи падот во формата на Киран ама дека е подобар од него јок. Гибс после којзнае колку време влезе прва постава и одма две асистенции мавна, Начо може да сонува такво нешто.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Не заебавај сеа, непобитен факт е дека Начо го користи падот во формата на Киран ама дека е подобар од него јок. Гибс после којзнае колку време влезе прва постава и одма две асистенции мавна, Начо може да сонува такво нешто.
Нишо важно e изнуден пенал против Сити и гол против Јунајтед ... Двајцата се супер бекови али Начо моментално е у подобра форма, не го серете без врска :D

Kajgana Shop

На врв Bottom