на што факс си па ти, вселенско инжинерство ?И кога ќе ти текне дека 500 страници треба да ги научиш бонбона до 1ви автоматски ти се гади.
Ќути брат...[DOUBLEPOST=1426007709][/DOUBLEPOST]на што факс си па ти, вселенско инжинерство ?![]()
Да,ама Начо е во форма затоа моментално Начо>Гибс.Јас уште мислам дека Гибс е подобар од Монреал. Некако многу поприродно делува на таа позиција. Цврсто стои, ретко прави глупости, офанзивно е поопасен од Начо. Не го спорам квалитетот на Начо, одлично се снаоѓа на таа позиција но сепак Гибс за мене е подобар.
Сериозно брат ова го кажа.Значи не го зимај голот на Начо види само како открива простор за крилата да имаат каде да дриблаат,а Гибс ни знае да нафрли ни знае простор да им отвори.Јас уште мислам дека Гибс е подобар од Монреал. Некако многу поприродно делува на таа позиција. Цврсто стои, ретко прави глупости, офанзивно е поопасен од Начо. Не го спорам квалитетот на Начо, одлично се снаоѓа на таа позиција но сепак Гибс за мене е подобар.
Не заебавај сеа, непобитен факт е дека Начо го користи падот во формата на Киран ама дека е подобар од него јок. Гибс после којзнае колку време влезе прва постава и одма две асистенции мавна, Начо може да сонува такво нешто.Сериозно брат ова го кажа.Значи не го зимај голот на Начо види само како открива простор за крилата да имаат каде да дриблаат,а Гибс ни знае да нафрли ни знае простор да им отвори.
Значи види ги само офанзивните подавања помеѓу Монреал и крило и Гибс и крило,би требало се да ти стане јасно.
Нишо важно e изнуден пенал против Сити и гол против Јунајтед ... Двајцата се супер бекови али Начо моментално е у подобра форма, не го серете без врскаНе заебавај сеа, непобитен факт е дека Начо го користи падот во формата на Киран ама дека е подобар од него јок. Гибс после којзнае колку време влезе прва постава и одма две асистенции мавна, Начо може да сонува такво нешто.