- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.581
- Поени од реакции
- 119.624
Во ред, сето ова е убаво. Ајде те молам потврди ми со факти дека ти нема да се фатиш, односно да полеташ по момче кое има богати родители, односно многу пари а притоа не работи пошто му се може и има пари за извоз. Дали ти тука ќе речеш дека е паразит и не е доволно паметен? Извини на израз ама жими куров што ќе речеш така, него фино лепо ќе си отидеш со него, јер стабилна иднина, финансиски стабилен дечко, кола, дрн дрн јариња.Што и да пишам, а да бидам искрена тука некој ќе си мисли дека се правиме све поштењачини. Ако дечко ми сегашниот западне во криза, да, ќе останам со него како што сум останала кога бил во криза. И во такви случаи јас ќе помагам колку можам. Меѓутоа сега да почнувам врска, веројатно не би била со некого кој нема работа и стабилни примања. Зошто? Затоа што после одредена возраст да не работиш и да не заработуваш значи нешто не е во ред со тебе или не си доволно амбициозен или не си доволно паметен или си паразит. А такви не сакам. Секако има исклучоци. Да, никогаш не би била со некој кој нема желба и амбиција да заработува доволно и за себе а после и за своето семејство. Исто како што јас никогаш не би се оставила без работа и целосно да зависам финансиски од маж ми.
Вртете ја како сакате парите се во прашање УВЕК, а тоа е нешто што најмногу ме нервира. Живееме во свет каде скоро сите ја гледаат материјалната страна, а се друго е секундарно.