Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Што не го пофалете Венгер како ја постави играта и како успеа да мотивира едни Монреал и Велбек да орат по терен,па и да ја решат утакмицата.
За пофалба е , ама нека поставува тактика почесто, а не еднаш на дваестет утакмици, е тогаш ќе го пофалам.Што не постави игра на првиот дуел против Јунајтед сезонава, против Монако?
Иначе Велбек секогаш го ора теренот, а Монреал ни е најдобар дефанзивец сезонава, не гледам како тоа го мотивирал за денеска кога константно покажува добри игри.:)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
За пофалба е , ама нека поставува тактика почесто, а не еднаш на дваестет утакмици, е тогаш ќе го пофалам.Што не постави игра на првиот дуел против Јунајтед сезонава, против Монако?
Иначе Велбек секогаш го ора теренот, а Монреал ни е најдобар дефанзивец сезонава, не гледам како тоа го мотивирал за денеска кога константно покажува добри игри.:)
Против Јунајтед немавме среќа.Беа пикнати во шише.Само нека ти текне како го примивме првиот гол.И со Монако исто,првиоит гол шут,дефлектед ама пак може да се каже,но не е целосна негова вината.Слушај ме што ти зборам.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Скроз е подруго кога имаш цел тим на располагање. Или барем 85% од него. Да не заборавиме дека ни фалат двајца првотимци како Артета и Дебуши. Сепак, долгата и квалитетна клупа ни дава голема предност во вториот дел од сезоната. Кога се соблече Тео за на терен, реков овај е луд уште сега да се отвори толку. Правилен избор што го стави Ремзи место Тео и со тоа Казорла доби повеќе простор. Пресингот на Велбек се исплати, конечно, и тоа е позицијата каде што тој е најдобар. И тоа се исплати во најдобар можен момент.

Само на 1-2 во 93та минута во петерецот на Јунајтед не можам да разберам зошто Озил му додаде на Алексис, а имаше празен гол пред него. Не можам да ги разберам тие додавања на Арсенал. Никогаш.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Озбилно иднината на Тео у Арсенал е сомнителна.
Дај боже да е се средено со Венгер и дека го пази и сл.Ич нејкам да си оди Волкот,ептен од корист ќе ни е во наредни сезони.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
И ја ги повлачам лошите зборови за Велбек на полувреме, им го зачука добро :gjavol:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Озбилно иднината на Тео у Арсенал е сомнителна.
Дај боже да е се средено со Венгер и дека го пази и сл.Ич нејкам да си оди Волкот,ептен од корист ќе ни е во наредни сезони.
И јас сум загрижен, Волкот е многу важен играч за Арсенал, а освен тоа е англичанец што значи ако замине секако ќе отиде кај некој од конкурентите. Се надевам дека Венгер само го чува заради повредата.

Колку има Тео од договорот, уште година ипол ако не се лажам?

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Само ја останав маж и си стојам уште на ставот дека Велбек не го бива :D
Нека си продолжи вакви да ги реди па ти каква сакаш титула дај му, Велбек работи на терен, тимски играч.

Чичо-------->
"Danny Welbeck was a great player here at United, he's a bit quiet in the dressing room at the moment. I think it hurts him a bit as well as he was here for a long time.

"We tried to get him going and to tell him he can enjoy special moments with Arsenal." :pijani:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ќе добива Тео сега повеќе шанса , по повредата на Окс . Ако работи добро во дефанзива , може и ќе се врати во првиот тим. Го знаете Венгер , кога ќе го најде балансот на тимот ретко менува , а Тео уште е слаб во одбрана . И да , со Аарон назад во тимот ќе бидеме уште подобри. Се виде и денес по неговото влегување во игра , побрза транзиција имаме и по динамичен напад , а и поцврсти сме во одбрана .

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Neznam dali go spomna nekoj do sega, ama majstorski poteg na Wenger sto go izvadi Beilerin, zosto kako sto e zelen vo glavata ne mu begase crven denes.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
И јас сум загрижен, Волкот е многу важен играч за Арсенал, а освен тоа е англичанец што значи ако замине секако ќе отиде кај некој од конкурентите. Се надевам дека Венгер само го чува заради повредата.

Колку има Тео од договорот, уште година ипол ако не се лажам?
Година.Лето 2016.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Новинар: ,,Дани честитки за голот, но зошто го прослави така против клубот во кој што ги направи првите фудбалски чекори, Робин Ван Перси не славеше вака по првиот постигнат погодок против Арсенал?

Дани Велбек: ,,Пред се благодарам, го почитувам Јунајтед и никогаш нема да заборавам што тиа направија за мене. Од Ван Перси научив доста многу претходната сезона тој е напаѓач од светска класа. Да тој не го прослави првиот погодок против Арсенал, но како славеше на последниот? Тој направи доста многу за Арсенал беше капитен на тимот, ја имаше својата најдобра сезона во кариерата. Го напушти Арсенал доброволно и дојде кај нас, ни помогна да ја освоиме 20-та Премиер-лигашка титула. Но кај мене е сосема поинаку, јас немаше да го напуштам Јунајтед, но кога дојде Ван Гал ми кажа дека не сум играч за Јунајтед, едноставно бев избркан како пес. Токму затоа го прославив погодокот. (y)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Офтопик: да ми подпорасне косава, одам како Белерин да се шишам.:angel:

Kajgana Shop

На врв Bottom