Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

W

wicked_1

Гостин
нешто како ова ?
иди сфати го на што мислел, безвезе поминати 7.5 саати

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Харисон Форд во критична состојба откако се урнал со авион...

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
@puno
Дали летна бирдманот или ќерката и е надувана?
Тоа со летањето е само илузија/халуцинација во неговата глава, исто и последната сцена, а ќерка му да, најверојатно била напушена.

Бар така го сфатив јас.

Последно уредено:
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
@puno
Тоа со летањето е само илузија/халуцинација во неговата глава, исто и последната сцена, а ќерка му да, најверојатно била напушена.

Бар така го сфатив јас.
Или па кога си пука во глава сепак он стварно умира и во транзиција до смрт последната сцена му е све во главата. Си замислува дека све завршило како што треба, и дека он го добил тоа признание што го заслужува.
Од како си пука во глава повеќе нема еден континуиран кадар туку си има катови, тој континуиран кадар завршува а тука и животот негов.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.116
Ne sum neso zadovolen od Imitation Game... vrvovite na filmot ne me dirnaa ic, 3/5 ke imase, ama krajot malku me potrese.
Licniot aspekt od zivotot na Turing..
OK i plus mi e uvek naracija.
4/5. Ne e loso, ali neso ne mi valjase..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ne sum neso zadovolen od Imitation Game... vrvovite na filmot ne me dirnaa ic, 3/5 ke imase, ama krajot malku me potrese.
Licniot aspekt od zivotot na Turing..
OK i plus mi e uvek naracija.
4/5. Ne e loso, ali neso ne mi valjase..
Исто исто...океј филмче, интересно ми беше, ама не знам, мислам дека можело да биде каде каде подобро.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
Пеер реално лош е филмот а мене би беше еден од најочекуваните за гледање. Мислам, што освен глумата на Benedict Cumberbutch и уште на два-тројца е над просек? Хуморот е префорсиран и не успеа да ме насмее, драматичните моменти не ме допреа, нацистите се лоши, многу жртви бла бла. Ништо ново, па и уште номинација за оскар пред Interstellar. Абе чао!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Дајте предлог добри шпански филмови, ги имам гледано: El cuerpo, Mientras Duermes, La cara oculta, El secreto de sus ojos... ми тргна со шпанскиве, има стварно добри, ги препорачувам сите овие :D
Mientras duermes (2011) - IMDb

Celda 211 (2009) - IMDb

Open Your Eyes (1997) - IMDb

На 3тиот нека се мислиш на 1от да се чудиш на 2риот глеј

Kajgana Shop

На врв Bottom