- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.159
- Поени од реакции
- 7.858
Роџо не би менувал ни за 30 милиони моментално. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто бе? Мене ич не ми делува на таков, баш ми е европски.Колку е балканец Ловрен еј, немогуче
Ливерпускиот „Бајо мој“.
Марковиќ ми е повише "Бајо мој"Колку е балканец Ловрен еј, немогуче
Ливерпускиот „Бајо мој“.
Да беее Маркович беше со бурекот и кебапите, ги измешав за тоа.Марковиќ ми е повише "Бајо мој"![]()
Имаше вчера Маркович ставено на официјалниот фб:
Upravo izlazim iz kuhinje restorana, ljubazno osoblje mi je spakovalo 100 ćevapa! Nosim ih za Englesku, biće to pravo iznenađenje za saigrače Liverpula.
- Kome si namenio tolike ćevape?
- Baloteliju i Lovrenu, pre svega, jer ih nisu još probali. Odavno sam im obećao da ću im iz Srbije doneti naše ćevape sa lukom i kajmakom, poneo sam i ajvar.
И доле коментар: ako moze za Lovrena i burek, ili je veceras sam otisao po njega
Да беее Маркович беше со бурекот и кебапите, ги измешав за тоа.
![]()
@Џонтра Волта, Ловрен е еден од посексипилните играчи што некогаш играле за Ливерпул, и секогаш има одличен стајлинг. Добра запримедба со чевлите, баш одговараат на аутфитот.
Него, Ален бе.3 пати ја гледав сликата, го нема никаде, ајде ти, ами онај Пеџа уште ти потврдува за чевлите на "Ален".
http://www.90min.com/posts/1925638-...doing-bizarre-airplane-impression?a_aid=35322
![]()
Абе со гости бев, пипер еден[DOUBLEPOST=1425518341][/DOUBLEPOST]У најмала рака се муваат овие двајца
![]()
Јас си реков пак ќе труја за Шелви ....