Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
гласав за Арсенал и Манчестер во анкетата, затоа што мислам дека на хартија имаат каде каде поквалитетен состав од Ливерпул, и мислам дека и ќе го оправдаат тоа со играта на теренот, а ништо чудно и Сити да падне и Арсенал или пак можеби друг да се искачи на втората позиција...[DOUBLEPOST=1425421962][/DOUBLEPOST]
очекувајте олуја надвор, прв пат фросе нешто да не знае :eek:[DOUBLEPOST=1425422191][/DOUBLEPOST]
англискиот систем не е ист како европскиот, така да не може ова да се каже со сигурност (бидејќи не знам дали е точно) енглезите имаат како америте common law , ние европјаните имаме civil law и баш ова болдираново за нас важи ...
Не е срамота да не знаеш и да признаеш, срамота е да не знаеш а да утврдуваш дека знаеш како тебе, пример безтрофејната ера на Манчестер пред Фергусон, од 1878 до 1993 :toe:

Искрено, ако не на прво, мислев дека сме до трето место. Ме чуди ова али да им веруваме на Опта. Ливерпул се на 8мо место.
manchester-united-david-de-gea-goalkeeper-passes_3272371.jpg

manchester-united-david-de-gea-goalkeeper-passesreceived_3272373.jpg

Искрено, ако не на прво, мислев дека сме до трето место. Ме чуди ова али да им веруваме на Опта. Ливерпул се на 8мо место.
manchester-united-david-de-gea-goalkeeper-passes_3272371.jpg

manchester-united-david-de-gea-goalkeeper-passesreceived_3272373.jpg
Пa не беше Мињoле зa верувaње, кaј ќе ризикувaaт сo пaсoви :D
Челзи кoи се?

Пa не беше Мињoле зa верувaње, кaј ќе ризикувaaт сo пaсoви :D
Челзи кoи се?

Уште не е за верување :D
Не знам, ова во наша група го начекав како пост, па само го репостнав...

Не е срамота да не знаеш и да признаеш, срамота е да не знаеш а да утврдуваш дека знаеш како тебе, пример безтрофејната ера на Манчестер пред Фергусон, од 1878 до 1993 :toe:
aj najdi go toa mislenje bas da vidam sto sum pisal

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Вечерва очекувам Сити,Челзи и Ливерпул да победат. На Арсенал ќе им е ептен тешко.

16ката во тимот на Евертон ве молам отворете ја. Ве молам !!!!!

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
За време на разговоров на BT Сколс праи нешто муабет за Њукасл како се мидтејбл тим, и од позадина Гутиерез го мава со топка :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom