Гледаш дека за арсенал е, и со малце се задоволуваат тие.Зависи уствари што е за тебе добар торент. Имаш скринер од Интерстелар...
Interstellar 2014 DVDScr XVID AC3 HQ Hive-CM8
5 пати гледан, анализирано и на интернет читано, гледано слики, анаграми, табели, графикони... И уште не можам да речам дека ми е 100% јасен. Свесно и намерно отежнат филм од страна на креаторите, од чисто филмски аспект е дно, но од time-travel аспект е беспрекорен.зборете за филмов ајде ајде беееееееееееееееееееееееееееее
ватч мојо го пукнал на прво место
Уште во кое кино во Македонија го даваат?Интерстелар само во кино и никако поинаку.
абе, викинзите не ги гледаш?
Gi bataliv posle prva sezona, seriozni mi bea mnogu, ama gledam rasturaat, pa ima vreme, taman nasobereni.абе, викинзите не ги гледаш?
BiutifulДајте предлог добри шпански филмови, ги имам гледано: El cuerpo, Mientras Duermes, La cara oculta, El secreto de sus ojos... ми тргна со шпанскиве, има стварно добри, ги препорачувам сите овие
Relatos Salvajes, El Laberinto del Fauno, The Skin I Live In.Дајте предлог добри шпански филмови, ги имам гледано: El cuerpo, Mientras Duermes, La cara oculta, El secreto de sus ojos... ми тргна со шпанскиве, има стварно добри, ги препорачувам сите овие